Hur man använder en KVM-switch med 2 datorer

September 26

Tangentbord, video och mus (KVM) omkopplare kan du hantera flera datorer när du använder endast ett tangentbord, video och bildskärmen. Processen för att ansluta en KVM-switch 2 datorer tar några minuter. Här är hur man använder en KVM-switch med 2 datorer.

Instruktioner

1 Tänk på att KVM-switchar är av olika typer. Se till att du har en KVM-switch som stöder båda datorerna. Kontrollera att portarna KVM gränssnitt är kompatibla med både datorer och enheter som ska delas.

2 Se till att du har all utrustning som krävs för att ansluta KVM-switch till datorerna. Sådana uppgifter är normalt KVM strömkabeln (vid behov) och alla kablar som behövs för att kommunicera med datorer och enheter som ska delas. Till exempel, USB-kablar, VGA-kablar och adaptrar, och PS / 2-kablar.

3 Se till att båda datorerna stängs innan du börjar installationen.

4 Anslut bildskärm, tangentbord och mus i de relevanta ingångsportar i KVM-switch. Observera att du måste ansluta alla enheter som ska delas på datorerna. Till exempel, om du bara vill dela tangentbordet ansluter tangentbordet till ingångsporten. Om din KVM-switch inkluderar högtalarutgång, kan du även ansluta högtalarkablar till växeln. Detta gör att du kan dela högtalarna på datorerna.

5 Se till att du har tillräckligt med uppsättningar av kablar för båda datorerna. Vanligtvis, 2 identiska kablar-en för tangentbordet och den andra för musen bilda en uppsättning av kablar. Varje dator kommer att ha en uppsättning kablar. Med andra ord, bör du ha minst 2 uppsättningar av kablar för 2 datorer.

6 Anslut tangentbordskabeln för varje uppsättning till tangentbordsporten på datorn och muskabeln av varje uppsättning till musporten av samma dator.

7 Anslut bildskärmskabeln till varje dator. Dessa är separat från uppsättningen av kablar som nämns ovan. Återigen kommer varje dator har en bildskärmskabel.

8 Starta båda datorerna. Datorerna är anslutna till KVM-switch bör automatiskt identifiera växeln. Kontrollera att alla enheter delade arbetar på datorerna. Om inte, stänga av KVM-switch, koppla ur och åter koppla in kablar. Om någon av datorerna fortfarande inte identifiera KVM-switch, startar datorn. Om problemet kvarstår, kontakta leverantören.

Tips

  • Märk hamnar i de datorer för att undvika förvirring.
  • Dela en uppsättning högtalare mellan 2 datorer är också möjligt med den inbyggda ljudfunktioner. Du kan tilldela en av datorerna som en musikserver.
  • Förvara inte kabelanslutningen korsas. Detta kommer att resultera i att skicka kommandot tangentbordet till en dator och musen kommando till den andra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com