Återkalla eller ta bort en Linkedin rekommendation för en anslutning

October 1

Återkalla eller ta bort en Linkedin rekommendation för en anslutning


Den gamla skolan version av ett anställnings referens, de vänliga och beskrivande stödjande ord på papper, kan ha gått vägen för brevduvor, men du kan fortfarande visa ditt stöd med en online-referens på Linkedin professionella nätverk. Till skillnad från papperskopior papper, men du är alltid kunna hantera de rekommendationer, referenser och påskrifter du har gett dina kontakter. Denna förmåga ingår återkalla rekommendationer om så behövs, något du kan privat hantera via din egen profil portal.

Instruktioner

1 Öppna Linkedin och logga in på din profil. Klicka på "Redigera profil." Du kommer inte att ha möjlighet att dra tillbaka rekommendationer när du bara tittar på din profil. Du måste faktiskt vara i Redigera profil vyn.

2 Rulla till rekommendationerna avsnittet nära botten av din profil. Observera att detta avsnitt är under någon av de rekommendationer som du kan ha fått som är kopplade till dina jobb eller skola i de olika avsnitten.

3 Klicka på den blå pennikonen till höger om avsnittet rekommendationerna.

4 Klicka på "Hantera synlighet" länken under era rekommendationer. "Hantera rekommendationer du fått" öppnas.

5 Klicka på "Med tanke på" -fliken. Den här fliken är lätt att missa, eftersom det är ovanför den stora "Hantera rekommendationer du har fått" text.

6 Bläddra till rekommendationen du vill ta ut och klicka på "Redigera".

7 Klicka på "Uttag denna rekommendation" länken och klicka sedan på "Bekräfta" vid prompten. Rekommendationen dras tillbaka. Logga ut från din profil eller upprepa processen för att ta bort andra rekommendationer.

Tips

  • Om du fortfarande på god fot med anslutningen kan det vara till hjälp för dig att släppa honom en linje om att ta bort referensen. Du kanske vill inkludera information om varför du har tagit bort rekommendationen i hopp kommer det att vara fördelaktigt. I vissa fall kan personen ha larmas potentiella arbetsgivare, till exempel, och förväntar att se dina ord på hans profil. Denna artighet krävs inte, och Linkedin kommer inte att informera anslutningen av det borttagna referens.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com