Hur du ändrar bildskärmsinställningar i Windows XP

May 15

Bildskärmsinställningarna för Windows XP bestämma skärmupplösning och färgkvalitet som visas på bildskärmarna. "Display Properties" dialogrutan används för att justera dessa två komponenter så att du kan få det utseende du vill för Windows XP.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen längst ner till vänster på din dator för att visa Start-menyn. Välj "Kontrollpanelen" alternativet från den högra sidan av Start-menyn. "Kontrollpanelen" öppnas på skrivbordet.

2 Dubbelklicka på "Visa" -ikonen från kontrollpanelen för att öppna "Egenskaper för bildskärm" i dialogrutan. Du kan sedan välja "Inställningar" -fliken från toppen av dialogrutan.

3 Skjut bar under "Skärmupplösning" inställning av "Egenskaper för bildskärm" dialogrutan för att minska eller öka skärmupplösningen. Den valda upplösningen kommer att visas under skjutreglaget.

4 Använd "Färgkvalitet" listrutan för att välja den typ av kvalitet du vill att datorn ska använda. Du kan välja att ha färgkvalitet vara "Medium", "High" eller "Högsta".

5 Klicka på "Apply" knappen längst ned på "Display Properties" dialogrutan för att tillämpa inställningarna. Om du inte är nöjd med inställningarna kan du ändra dem enligt instruktionerna i stegen ovan.

6 Välj "OK" när du är nöjd med dina visnings inställningen ändras. "Display Properties" dialogrutan stängs och inställningarna sparas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com