Hur lager handel Online: Online Stock Trading för självstyrd Investerare

February 2

Hur lager handel Online: Online Stock Trading för självstyrd Investerare


En online aktiemäkleri erbjuder aktiehandel och investerar råd - precis som din lokala tegel och murbruk mäkleri gör - men också tillåter anonymitet. Plus, med ett online-konto behöver du aldrig ett möte och har 24/7 tillgång till aktieinformation.

Instruktioner

1 För att utföra handel på nätet, behöver du en förståelse för de grundläggande principerna för att köpa och sälja aktier, förmågan att navigera webbplatser och bedriva forskning och viljan att sätta in pengar på ett online-konto.

2 Många av de online aktiemäklar företag som är väl annonseras har meriter som började innan de började erbjuda online aktiehandel. Du kommer att känna igen dem som företag som också har tegel och murbruk platser. Om du är nervös om att genomföra dina första transaktioner på nätet, anser möte med en börsmäklare på kontoret först. Fråga henne frågor om provisioner, avgifter, minsta insättningar, funktioner i handelsplattformen och hur man kontaktar dem bör du behöver hjälp. Välj online brokerage som har den bästa kombinationen av tjänster och låga avgifter.

3 För att öppna ett konto med en online aktiemäkleri, måste du ge känslig finansiell information och underteckna avtal. (Om du har några frågor om juridiska dokument som du kanske underteckna, rådgöra med en advokat.) När du är nöjd, öppna ett konto med minst det minimum som krävs balans.

4 När du börjar online-handel med förmedling av ditt val, bekanta dig med webbhandelsplattform. Leta viktig kontoinformation, till exempel dina positioner; Kontobalans; hur man söker företag som är noterade med börsen; hur du visar dina vinster och förluster; hur du visar din pågående online-handel; och hur man tar emot bekräftelser handels.

När du känner dig bekväm med webbplatsens funktioner, du är redo att göra din första online-handel.

Tips

  • Aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com