Fri IP Trace Programs

November 21

Fri IP Trace Programs


Internet Protocol (IP) spårprogram fastställa vilken rutt tas av datapaket som nätverk använder för att tillåta datorer att kommunicera med varandra. Genom att skicka sekvenser av dessa paket till en webbserver eller dator, kan spårprogram följa den väg de tar att nå målet och ge denna information till spårningsprogram användaren. Dessutom kan dessa program hämta och rapportera tillbaka information om riktvärddatorer och servrar. Spår program är användbara för felsökning nätverk och för att bestämma ett nätverk infrastruktur.

whois 2.7.1

Whois 2.7.1 är ett gratis program som syftar till att kommunicera med världsomspännande WHOIS servrar för att samla in information på webbplatser eller IP-nummer. Programmet rapporterar information, såsom IP-adresser; Internetleverantören av en värddator; Platsen för värddatorer; domänregistreringsinformation; och mer. Whois 2.7.1 är avsedd för Windows 2000, Windows 2003 och Windows XP.

Free IP Scanner 1,6

Gratis IP Scanner 1,6 är ett gratis program för att hantera ett datornätverk. Det är användbart för nätverksadministratörer. Detta program kan skanna potentiellt hundratals datorer samtidigt och rapportera tillbaka information, såsom värdnamn, värdens arbetsgrupp, aktuell användare och Media Access Control Address nummer (en unik värdidentifierare). Det kan sedan spara denna information i en textfil. Free IP Scanner 1,6 är utformad för att fungera i Windows 9x, Windows ME, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista och Windows 7.

WinTrace

WinTrace är ett gratis program som tillåter användaren att spåra routinginformation för en webbplats eller IP-adress. När en webbplats eller IP-adress efterfrågas, återgår programmet information, inklusive IP-adress; svarstid mellan användarens dator och webbplatsens värddatorn; värdnamnet; och landet där värd är belägen. Användaren kan sedan spara denna information som en textfil. WinTrace är utformad för att fungera i Windows 9x, Windows ME, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista och Windows 7.

Visual Lite

Visual Lite är ett gratis program för datoranvändare att kontrollera deras Internet anslutningsstatus. Det analyserar användarens Internet-anslutning för att avgöra källan till en långsam Internet-anslutning på grund av förlust av datapaket, eller dålig svarstid. Programmet kan avgöra om långsam anslutning beror på en Internet Service Provider eller en Internet-problem. Visual Lite är utformad för att fungera i Windows 9x, Windows ME, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista och Windows 7 och på Apple Mac-datorer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com