Hur man hittar ditt Norton-konto

July 27

Hur man hittar ditt Norton-konto


Norton är ett företag som specialiserat sig på Internet-säkerhetsprogram. Norton erbjuder flera produkter som skyddar Internetanvändare från spyware, malware och identitetsstöld. Norton-användare kan skapa ett konto på att köpa en Norton-produkt. Kontot är användbar för att hantera teckning av varje köp. Norton-produkter är baserade på årliga abonnemang och kräver ominstallation före utgången om användarna tänker på att förnya tjänsterna. Du hittar Norton-konto för att förnya och uppdatera dina produkter vid behov genom att ange din e-postadress och lösenord.

Instruktioner

1 Gå till Norton-konto hemsida på mynortonaccount.com komma åt ditt konto. Klicka på "Logga in". Klicka på "Återskapa det här" för att återställa ett glömt lösenord om det behövs. Skriv din e-postadress i rutan och klicka på "Fortsätt" för att få ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postkonto.

2 Logga in på ditt e-postkonto och leta efter ett e-postmeddelande från Norton Internet Security. Öppna e-post och hämta ditt tillfälliga lösenord. Skriv lösenordet på ett papper för framtida referens.

3 Gå tillbaka till Norton konto hemsida. Klicka på "Logga in". Ange din e-postadress och tillfälliga lösenord för att hitta och få tillgång till Norton-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com