Hur man lägger koll på sidan för Firefox

June 25

Flikar, där en webbläsare kan du öppna en ny sida utan att behöva starta ett annat fönster, gör det mycket lättare att snabbt hoppa fram och tillbaka mellan webbsidor. De flesta webbläsare, som Firefox, har flikarna visas högst upp på skärmen. Till skillnad från vissa webbläsare inte Firefox inte har en naturlig väg att flytta flikarna åt sidan, men Firefox har några gratis tillägg som kommer att utföra denna uppgift. Du kan ladda ner en installera tillägg genom att välja "Add-ons" från menyn "Verktyg", och sedan söka efter titeln på add-on.

Instruktioner

1 Ladda ner Tree Style Tab add-on att placera din flikraden på någon av de fyra kanterna på fönstret, inklusive vänster och höger sida. Varje ny flik som du öppnar gängas under den aktuella fliken, vilket gör det lättare att hålla reda på var varje flik är baserat på dess förhållande till fliken originalet. Du kan ändra storlek på flikraden för att passa, och du kan gömma den eller visa den med ett klick med musen. Tree Style Tab kan du komprimera varje enskilt träd, som kommer att vara till hjälp om du har ett stort antal flikar öppna samtidigt. Tillägget erbjuder ett antal olika utseenden och har en mängd alternativ, så att du kan anpassa din upplevelse som du vill.

2 Installera vertikala flikar, som är en enkel add-on utformad för att fungera utan en grupp av inställningar eller alternativ. Tillägget skapar en flik listan till vänster i din Firefox-fönster, som du kan ändra storlek för att passa. Vertikal Flikar kommer med bara tre knappar, av vilka den första bara skapar en ny flik. Den andra knappen öppnar ett popup-fönster som håller bilder av vad som finns i varje flik, så att du kan visuellt välja vilken flik för att hoppa till. Den tredje knappen kan du gruppera två eller flera flikar tillsammans, och tilldela ett namn till gruppen, så att du kan organisera din information till dina önskemål.

3 Ladda ner Tab Kit om du fortfarande kör en äldre version av Firefox. Fliken kit ger en vertikal flik träd på vänster sida av Firefox-fönster. Tillägget tillåter dig att gruppera flikar av sidan det öppnades i eller sidans domän. Det är också färgkoder dina flikar så att du enkelt kan berätta vilken flik är i vilken grupp. Fliken Kit ger kraftfull sorterings funktioner som låter dig ordna dina flikar efter adress, senast lastade, senast visade, skapande, ursprung och även alfabetiskt efter sidrubrik. Fliken Kit har en robust grupp av inställningar så att du kan anpassa utseendet, känslan och prestanda tillägg till dina önskemål. Vid denna tidpunkt, är Tab Kit endast tillgänglig för Firefox version 3.0 till 3.6.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com