Hur konvertera ringsignaler i WavePad

April 16

Den WavePad ljudprogram från NCH Software är en mångfacetterad recorder, redaktör och omvandlare, stöder konverteringar till och från vanliga ringsignal format som MP3, WAV, AAC, M4A, MID, och AMR. WavePad möjliggör också batch konverteringar (konvertera många objekt i en kö lista) för dem som behöver flera ringsignaler omvandlas i en enda session. Var noga med att kontrollera din mobiltelefons manual för korrekt stöd ringsignal format, längd, eller någon annan komponent för att säkerställa kompatibilitet med din telefon.

Instruktioner

1 Starta WavePad och klicka på "Open File" -knappen, som ligger i det övre vänstra av huvudfönstret i programmet. Ange "Open ljudfil" pop-up fönster.

2 Bläddra på hårddisken för önskad ingångs ringsignal. Markera ikonen och klicka på "OK" knappen längst ned i fönstret. Ljud visas i "Wave" form i programmets huvudfönster.

3 Markera klippet av låten du vill använda som ringsignal (om ljud inte redan är vald) genom att markera den önskade delen av ljudet i huvudfönstret.

4 Klicka på "Spara fil" knappen högst upp i WavePad verktygsfält. Namnge fil i "Filnamn" fältet. Välj önskat format genom att klicka på "Spara som typ" listrutan.

Tryck på "Spara" för att konvertera ringsignal.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com