Hur du skannar med en HP 6210xi

April 16

HP Officejet 6210xi är en multifunktionell bläckstråleskrivare stöds på datorer som kör operativsystem som gammal som Windows 98. En av funktionerna i Officejet 6210xi är en inbyggd skanner, som med den medföljande HP Image Zone har förmågan att erkänner text i ett dokument och översätta det till en textfil på datorn. Om du behöver en skrivare som kan överföra dokument eller bilder till ett digitalt format, är en skrivare som kan passa dina behov Officejet 6210xi.

Instruktioner

1 Titta att se om du har ikonen HP Image Zone visas i nedre högra hörnet på skärmen. Om du inte gör det, klicka på "Start" -knappen och starta HP Image Zone.

2 Öppna den övre locket på Officejet 6210xi. Placera dokumentet eller fotot på skannerglaset och se till att dokumentet är sidan nedåt och att hörnet på sidan ställer upp med pilen på kanten av glaset. Om du skannar ett dokument med flera sidor placerar bunten med framsidan uppåt på dokumentmataren ovanpå Officejet 6210xi istället.

3 Tryck "Skanna till" på Officejet 6210xi kontrollpanel. Displayen ändras för att visa de möjliga platser till vilken du kan skicka dokumentet.

4 Tryck på pilknapparna på Officejet 6210xi kontrollpanelen tills displayen visar "HP Image Zone." Om du har en favorit bildredigeringsprogram kan du använda det istället. Om HP Image Zone körs på datorn, upptäcker Officejet 6210xi automatiskt andra kompatibla program.

5 Tryck på "Start Scan" -knappen. Om du valde HP Image Zone i föregående steg, visar datorn en förhandsversion av fotot eller dokumentet. Använd förhandsgranskningsfönstret för att beskära bilden om så önskas.

6 Klicka på "Acceptera" -knappen på datorn. Officejet 6210xi utför en fullständig genomsökning av foto eller dokument, som sedan visas i HP Image Zone.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com