Hur man skickar en DOS Skriv till en PDF

February 22

Hur man skickar en DOS Skriv till en PDF


DOS (Disk Operating System) är en typ av operativsystem som används ofta med IBM persondatorsystem många år sedan. Även om det inte är vanligt förekommande med nyare datorer, kan du fortfarande komma åt och använda vad som kallas "DOS-prompten." DOS-prompten kan användas för flera diagnostiska ändamål, såsom pinga en dator för att få information om hur det fungerar. DOS Resultaten kan sedan analyseras eller skickas till en textbaserad dokument. Du kan skicka en DOS tryck till en PDF genom att använda rätt programvara och följa några relativt enkla steg.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera en PDF skrivprogram, såsom PDFill. Det finns många PDF skriva program tillgängliga, både fria och avgiftsbaserade. PDFill är tillgänglig som en gratis nedladdning, och det är lämpligt i syfte att konvertera DOS-baserade text till PDF-format.

2 Använd knappen "Start" i Windows för att välja "Kör" alternativet. I Windows Vista eller 7, håll "Windows" -tangenten och tryck på "R." Detta kommer att lansera en särskild "Run". Skriv "CMD" in i "Open" och klicka en gång på "OK." Detta kommer att lansera "DOS" tolken.

3 Använd DOS att utföra den önskade funktionen, såsom pinga din dator. Tryck på Enter en gång och se resultatet av uppgiften. Högerklicka en gång i DOS fönstret och vänsterklicka på "Välj alla" alternativet.

4 Tryck på "Control" (Ctrl) och "C" på tangentbordet samtidigt. Denna åtgärd kommer att kopiera alla valda material från DOS-fönster.

5 Starta ett tomt dokument i ett ordbehandlingsprogram, t.ex. Microsoft Word. Tryck på "Control" (Ctrl) och "V" på tangentbordet samtidigt. Den text som har kopierats från DOS-prompten kommer att klistras in i dokumentet.

6 Välj "Skriv ut" alternativ från "Arkiv" -menyn eller motsvarande i ordbehandlingsprogrammet. Välj din PDF skriva program från "Printer name" rullgardinsmenyn av bildbehandlingsprogram och skrivare. Klicka en gång på "OK" -knappen.

7 Välj en mapp från "Leta i" menyn. Det är där du kommer att spara PDF-filen. Skriv ett filnamn i "Filnamn" fältet och klicka en gång på knappen "Spara". DOS utskrift sparas som en PDF-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com