Hur man rengör Kör Menylista i Windows XP

April 23

När du skriver kommandon i rutan Kör i Windows XP, visas en rullgardinsmenyn lista nyligen använda kommandon. Om du tycker att detta irriterande, bli av med den genom att rensa ut menyn sikt. Windows XP underlättar denna process med ett kommando specialitet att rensa senaste informationen i några få steg. Upprepa detta så ofta som behövs, eftersom Windows XP kommer att fortsätta att minnas nyligen använda kommandon i menyn körning efter du rensa ut informationen.

Instruktioner

1 Högerklicka på Aktivitetsfältet längst ned på skärmen på skrivbordet i Windows XP. Välj "Egenskaper" och välj sedan "Start-menyn" -fliken.

2 Klicka för att markera cirkeln bredvid "Classic Start-menyn" och klicka på "skräddarsy" knappen till höger om den.

3 Leta efter "Clear" -knappen på höger sida i fönstret. Klicka på den för att rensa ut alla nyligen skrivit kommandon i menyn sikt besökta webbplatser och dokument öppnas.

4 Klicka på "Avbryt" längst ned i fönstret, och klicka sedan på "Avbryt" på nästa fönster. Utslagning "Cancel" två gånger hindrar Windows XP Start-menyn från att återgå till den klassiska format om du har XP Start-menyn system.

5 Kontrollera att du gjorde rengöring ordentligt genom att börja skriva in i menyn springa för att bekräfta att en lista inte visas i en rullgardinsmeny. Kontrollera att mappen "Senast använda dokument" också har tömts på objekt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com