Hur man lyssnar på WFAN sport radio på nätet

January 22

Vill du lyssna på WFAN Sports Radio från bekvämligheten av din hemdator? Fläkten är en populär baseball, fotboll, basket och hockey station i New York. Det är i första hand en talkshow station men ibland sänder live-evenemang som spel och tävlingar också. Du kan lyssna på WFAN Sports Radio Utan walkman eller en traditionell stereo eller något liknande genom att följa bara några tydliga och enkla steg. På kort tid kommer du ställas in!

Instruktioner

1 Kontrollera att du har Flash Player installerat innan du försöker lyssna på WFAN Sports Radio. Gör detta genom att besöka Adobe Flash Player webbplats. I mitten av sidan kommer det att ange om du inte har spelaren installerad. Om det står att du inte gör sedan hämta och installera den. En länk finns nedan.

2 När du försöker att lyssna på WFAN Sports Radio webbläsaren kommer att behöva starta ett popup-fönster. Var noga med att tillåta pop ups från wfan.com.

3 Starta din webbläsare och skriv wfan.com i adressfältet. Detta kommer att ta dig till hemsidan på radiostationen. En länk finns nedan ifall du behöver det.

4 Klicka på lyssna levande länk på hemsidan. Det ligger i det övre högra hörnet. Grattis ni nu lyssnar på WFAN Sports Radio från bekvämligheten av din hemdator!

Tips

  • Stationen drivs av AOL. Om du har några problem med att göra det att fungera sedan besöka FAQ länken nedan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com