Hur man gör upp High School klasser online

January 24

Hur man gör upp High School klasser online


Det finns tillfällen när tragedier strejk som kan förändra ditt liv, inklusive din utbildning. Om du har fallit ut eller var tvungen att lämna gymnasiet för dina egna skäl, det finns många möjligheter på nätet gymnasieskolor som gör att du kan tjäna tillbaka gymnasiet krediter och tjäna din high school-examen. När du tar online höga skolklasser, tjänar du poäng mot din examen. Du kan sedan ta ett slutprov på vad du har lärt sig att tjäna din examen.

Instruktioner

National High School

1 Skriv National High School för att fråga om inskrivning för att kompensera din höga skolklasser, uppfyller examen krav, och tjäna poäng som du fortfarande behöver. Skriv brev till: Corporate Office

6685 Peachtree Industrial Blvd.

Atlanta, GA 30360

2 Skriv ett e-postmeddelande till den nationella High School för att fråga om inskrivning i gymnasiet. Rådgivarna på skolan kommer att kontakta dig och instruera dig om vad som krävs för att registrera och vad du kan förvänta sig. E-postmeddelandet för National High School är [email protected]

3 Ring National High School på: 877-503-4599 eller 678-436-8748 och tala med en representant för att diskutera vilka dokument du behöver för att samla in och processen du behöver ta för att registrera dig själv i skolan. Du kan också faxa skolan för att fråga om vilka åtgärder du behöver vidta för att skriva in sig vid 678-387 5289.

CompuHigh

4 Ring CompuHigh skol avgiftsfritt på 866-859-0777 eller 304-983-2433 för att tala med en representant om deras online diplom program tas på nätet Whitmore School. Online skolan är tillgänglig 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan. Deras är en lärare tilldelas varje klass som kommer klass och arbete med varje elev. Denna skola erbjuder också kredit återvinning tjänster för att kompensera höga skolklasser.

5 Maila CompuHigh skolan ett brev frågar om deras specifika gymnasieprogram och vilka material och dokument som behövs för att börja skolan. Skriv brev till: CompuHigh

515 Wilson Ave.

Morgantown, WV 26501

6 Faxa ett brev till CompuHigh skolan vid 866-870-0684 eller på 858-712-0810 om de skickas internationellt. anledningen till att du begär information i ditt fall för gymnasiet kredit återhämtning och lista State dina kontaktuppgifter.

American Academy

7 Ring American Academy avgiftsfritt på 866-689-1932, eller om i Utah samtal 801-931-2707. Diskutera med företrädare på skolan om att registrera dig för att ta online-kurser för att kompensera gymnasiet krediter.

8 Skicka ett mail till [email protected]~~V och diskutera i e-postmeddelandet som du vill tjäna gymnasiet krediter på nätet.

9 Vänta tills du hör tillbaka från rådgivare eller företrädare på The American Academy att ta reda på det material som krävs för dig att börja skolan. Detta kommer att omfatta tidigare high school utskrift, socialförsäkringskort och andra personliga dokument. Ekonomiskt stöd kan diskuteras för att se om du är berättigad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com