Hur ladda upp News videoklipp från en webbplats

September 4

Du behöver inte söka mycket svårt i dessa dagar att hitta videoklipp på nätet. Med YouTube och dess konkurrenter strömmande miljontals videoklipp per dag och alla de stora nyhetssidor inlägg artiklar i videoformat, är det lätt att hitta bra innehåll. Men eftersom det är på webben, är tillgången inte den enda plus: Du är också kunna dela videoklipp med vänner eller på din egen webbplats, med bara ett par klick på musen.

Instruktioner

1 Surfa på webben tills du hittar nyhetsklipp som du vill använda.

2 Sök efter ett "bädda" -knappen på videospelare som är visar videon. Du kan behöva klicka på några av de mindre knapparna längst ner i videon för att se vad de gör. Om en kodsträng visas, välj bara det hela, kopiera den och gå vidare till steg 7.

3 Försök att isolera videon på sin egen sida i händelse Steg 2 misslyckas. Ibland videor har direktlänkar som anges som tar dig till en tom sida med bara videon. När videon är så isolerad som möjligt, välj "Visa" i menyn högst upp i webbläsaren och välj sedan "Source". Den underliggande HTML-koden för videon hemsida ska dyka upp i ett eget fönster. Bläddra igenom koden och försöka att upptäcka en URL för en videofil. Webbadressen ska avslutas med en videofil förlängning, såsom ".wmv", ".mov" eller ".flv." Om du hittar koden markera och kopiera det.

4 Klistra in webbadressen i adressfältet och tryck på "Enter". Om en nedladdning ruta kommer upp, ladda ner filen. Om filmen börjar spelas, klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara som ..." för att hämta den.

5 Gå till YouTube och klicka på den gula "Upload" knappen längst upp på skärmen. Du kan bli ombedd att skapa ett konto om du inte redan har ett. Följ instruktionerna; när det ber dig att leta efter det videoklipp du vill ladda upp, välj det videoklipp du just hämtat. Observera att om videon innehåller upphovsrättsskyddat material, ladda upp det är olagligt och inte tolererat.

6 Gå till "Mina videoklipp" i ditt konto när videon avslutar uppladdning väljer videon. Du kommer att tas till sidan video där det kommer att börja spela. Klicka på koden i rutan bredvid "bädda in" och kopiera den.

7 Redigera en sida på din webbplats och den inbäddade koden där du vill att videon ska visas klistra. Spara sidan, och navigera till den på en webbläsare för att se hur det ser ut.

Tips

  • Nyare versioner av Internet Explorer inte visas "File", "Redigera" och "Visa" menyer som standard. Tryck bara på "alt" på tangentbordet medan Explorer är öppen och menyn kommer att visas.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com