Hur Formatera Punkter till Wingdings i Openoffice Writer

December 7

När vanliga gamla cirklar, pilar och torg inte klippa det som punktlista beteckningar, kan du ändra punkter i Openoffice Writer för att alla tecken i Wingdings set. Om dingbats från Wingdings teckensnitt inte klippa det, kan du använda tecken från ett annat teckensnitt, såsom Wingdings 2 eller Wingdings 3.

Instruktioner

1 Markera den text du vill kula.

2 Klicka på "Bullets on / off" knappen i "Formatering" i verktygsfältet, som tillämpar standard kulor och även öppnar "Punkter och numrering" i verktygsfältet.

3 Klicka på knappen längst till höger på "Punkter och numrering" i verktygsfältet. Ikonen innehåller tre kulor och en vertikal skjutreglage.

4 Välj "Alternativ" -fliken i dialogrutan som visas. Låt de två första rullgardinsmenyerna satt till "Bullets" och klicka på knappen under dem, märkt "karaktär" och markeras med tre punkter.

5 Välj ett typsnitt som innehåller dingbats, såsom Wingdings, Wingdings 2, Wingdings 3, Webdings eller annan dekorativa tecken typsnitt.

6 Klicka en gång på ett tecken i den visade tecken att förhandsgranska den i samma fönster, och klicka sedan på "OK" för att välja det tecken som en kula.

Tips

  • Använd punktnivåerna i "Alternativ" -fliken av "Punkter och numrering" dialogrutan för att definiera mer än en nivå av kula; du kan använda en wingding dingbat för grundskolan och andra för mer indragna nivåer - sekundära kulor, tertiära kulor och så vidare.
  • Ändra primära kulor till sekundära eller vice versa genom att använda upp och ner pilarna på "Punkter och numrering" i verktygsfältet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com