Lägga till trådlöst till Comcast med VoIP

March 27

Lägga till trådlöst till Comcast med VoIP


Comcast ger hög hastighet kabel Internet som är effektiv för att använda en VoIP (Voice over Internet Protocol). Upprätta en trådlös anslutning med din VoIP-tjänsten gör det möjligt för användare att ansluta till Internet i olika delar av huset samtidigt ha förmågan att tala i telefon. Köpa ett separat trådlös router för att ansluta till din Comcast kabelmodem om du vill ställa in en trådlös Internet-anslutning.

Instruktioner

1 Unbox den trådlösa routern och anslut Ethernetkabeln tillhandahålls (liknar en större telefonförbindelse) på baksidan av den trådlösa routern märkt "Internet".

2 Anslut den andra änden av Ethernet-sladden på baksidan av din Comcast kabelmodem märkt "Internet".

3 Anslut en andra Ethernet-kabel i på baksidan av trådlösa routrar tillgängliga Ethernet-port och den andra änden till baksidan av datorns tillgänglig Ethernet-port. Den trådlösa routern är nu ansluten till Comcast modemet och datorn.

4 Anslut en tredje Ethernet-kabel på baksidan av trådlösa routrar finns Ethernet-port medan ansluta den andra änden till baksidan av din VoIP-adapter märkt "Internet" (om du använder en USB-ansluten VoIP-adapter som Magicjack, anslut den till datorns tillgängliga USB uttag).

5 Anslut din fasta telefonsladden på baksidan av din VoIP-adapter. Om du använder en trådlös telefon, placera den så långt bort från den trådlösa routern som möjligt som den trådlösa telefonen kan störa den trådlösa signalen från routern som kan orsaka sjunkit och låg kvalitet samtal.

6 Anslut din Comcast modem, trådlös router och VoIP adaptern i vägguttaget.

7 Gå till startmenyn, kontrollpanelen, "Nätverk och Internet", "Nätverks- och delnings", "Anslut till ett nätverk" och "Anslut till Internet." Datorn kommer att försöka att få tillgång till en trådlös router. Klicka på märkes av den trådlösa routern du äger.

8 Skapa ett lösenord för det trådlösa nätverket för att förhindra obehöriga från att komma åt ditt trådlösa Internet och använda den gratis. Spara ändringar och ansluta till Internet genom att öppna webbläsaren du föredrar som Internet Explorer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com