Hur man sparar Streaming Music

June 5

"Streaming Music" är en term som används för att beskriva någon musik som du lyssnar på på Internet som inte har hämtats till datorn. Detta inkluderar låtar på tjänster som Pandora eller internetradiostationer. Situationen kan uppstå som du vill spara strömmande musik till datorns hårddisk. Om så är fallet, är det viktigt att veta vad dina alternativ är. Spara strömmande musik till datorn är faktiskt förvånansvärt lätt så länge du har rätt program.

Instruktioner

1 Ladda ner Audacity (se referenser). Audacity är en fri, öppen källkod ljud verktyg som är tillgängliga för alla operativsystem. Även om det finns ett antal program som har förmågan att spela in strömmande musik, och du kan välja att använda ett alternativ, när det gäller den här guiden steg kommer att vara specifika för Audacity.

När du har hämtat Audacity installationsfilen, installera programmet.

2 Öppen Audacity. Ikoner för programmet kommer att ha lagts på både ditt skrivbord och i din Program-menyn som standard under installationen av programmet.

3 Öppna menyn Inställningar Audacity. Välj fliken som läser Audio I / O. Enligt notering för Inspelningsenhet, markera rutan bredvid notering för Stereo Mix. Detta kommer att berätta Audacity som du vill spela in vad ljud spelar på datorn, inklusive strömmande musik.

4 Ange inställningar utdatafilen. Dessa inställningar indikerar att programmet där du vill att det inspelade ljudet sparas, vilken filtyp och vilken kvalitet.

5 Börja spela strömmande musik på datorn. Källan spelar ingen roll så länge det är streaming.

6 Tryck på inspelningsknappen i Audacity. Programmet kommer att börja spela in alla ljud som spelas på datorn, inklusive strömmande musik. På grund av detta är det viktigt att inte röra din dator så att ingen allmän systemljud gör det i din inspelning. När du har spelat in tillräckligt musik för din smak genom att trycka på stoppknappen. Den sparade strömmande musik blir då tillgänglig i katalogen du angav i steg 4 i denna artikel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com