Så spelar Trivia Fråge på Facebook

March 16

Trivia frågesporter kan vara snabba och roliga sätt att blåsa ut lite ånga och också bidra till att hålla din hjärna aktiv och alert. Facebook erbjuder hundratals ansökningar, av vilka många erbjuder trivia frågor om en mängd olika ämnen. Det har naturligtvis att bli mer än ett fåtal som kittlar din fantasi och kommer att utmana dig.

Instruktioner

1 Slå på datorn och öppna upp din Internet-anslutning. Gå till facebook.com och registrera dig för ett konto om du inte redan har ett.

2 Skapa en personlig profil. Du kan använda Facebook för att göra många saker, till exempel att skicka bilder, återknyta kontakten med länge förlorade vänner, eller som vi diskuterar här, spelar trivia frågesporter. Att fastställa en profil är avgörande för att köra nästan alla program som erbjuds på Facebook.

3 Klicka på fliken "applikationer", i det nedre vänstra hörnet på sidan. Använd musen för att välja "Hitta mer" hyperlänk. Du kommer att tas till hela programkatalogen.

4 Skriv orden "trivia frågesporter" i "Sök program" textrutan och tryck retur. En lista visas nu av alla tillgängliga trivia spelapplikationer som Facebook erbjuder, tillsammans med en beskrivning av de typer av frågor och ämnen som omfattas av var och en.

5 Bläddra i listan tills du hittar en kategori som tilltalar dig, och klicka sedan på länken för att gå till programmets hemsida. Där, klicka på rutan där det står "Gå till Application" och när prompten visas ber om tillåtelse att dela din profilinformation, att programmet tillgång. Ansökan kommer att ladda och du kan omedelbart börja testa trivia kunskap.

Tips

  • Kontrollera recensioner av varje program innan du laddar den. Ju högre rating en ansökan blir, desto mer sannolikt är det att du kommer att njuta av att använda det.
  • Du kan också sortera ansökningar från "Mest aktiva användare." Om en ansökan har ett mycket lågt antal användare, är det förmodligen inte så bra, och kan inte vara värt besväret att läsa den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com