Hur man skickar en gratis fax online med datorn

August 11

Hur man skickar en gratis fax online med datorn


Faxa ett dokument utan en fax, använda en webbplats. Webbsajter möjliggör faxa inmatad text eller fäst Adobe PDF eller Word-dokument gratis. I utbyte mot din gratis fax, dessa tjänster begränsar vanligtvis antalet sidor och fax som du kan skicka per dag. De kan också placera en annons på försättsbladet. Du behöver bara en e-postadress för att bekräfta att använda dessa tjänster.

Instruktioner

GotFreeFax.com

1 Navigera till GotFreeFax.com webbplats (full länk i Resources). Från och med augusti 2012, kan denna webbplats skicka två fax med tre sidor vardera per dag. Du kan bara ladda upp en fil per fax, och filstorleken måste vara 20 MB eller mindre.

2 Skriv in ditt namn och e-postadress i avsnittet "Sender Info" och skriv sedan mottagarens namn och faxnummer i avsnittet "Mottagare Info".

3 Skriv in innehållet som du vill faxa i "Fax innehåll" rutan eller klicka på "Ladda upp en PDF eller DOC-fil till fax" om du har ett dokument redo. Klicka på "Bläddra" lokalisera dokumentet och tryck på "Enter". Avmarkera "Använd No-Ad Free försättsblad" om du inte vill använda ett försättsblad.

4 Klicka på "Skicka gratis fax nu!" att skicka faxet.

5 Kontrollera ditt e-postkonto för ett e-postmeddelande från platsen. Klicka på länken bekräftelse att godkänna faxet för att skicka.

MyFax

6 Navigera till MyFax Free Website (full länk i Resources). Du kan skicka upp till två gratis fax en dag, och med augusti 2012.

7 Skriv in mottagarens namn och faxnummer och välj land i "Till" avsnitt. Skriv in ditt namn och e-postadress i fältet "Från" avsnittet.

8 Klicka på "Bläddra" i faxmeddelande sektionen och leta reda på dokument som du vill ladda upp, såsom en PDF eller DOC. Tryck på "Enter" för att fästa det till faxet. Alternativt, skriva text i den medföljande lådan.

9 Klicka på "Skicka fax" för att skicka faxet.

10 Klicka på bekräftelse länken i e-postmeddelandet du får från MyFax att slutföra processen.

FaxZero

11 Navigera till FaxZero webbplats (full länk i Resources). Denna webbplats låter dig skicka upp till fem fria fax per dag med upp till tre sidor per fax och ett försättsblad, som i augusti 2012.

12 Skriv in ditt namn och e-postadress i avsnittet "Information om avsändare", och skriv mottagarens namn och faxnummer i avsnittet "Receiver Information".

13 Klicka på "Bläddra" för att ladda upp en doc, docx eller PDF-fil. Klicka på filen och trycka på "Enter" för att lägga till den fax. Upprepa processen för att överföra kompletterande handlingar, om det behövs. Om du inte har ett dokument för att fästa eller om du vill skriva information ett försättsblad, skriva text i den medföljande lådan.

14 Ange sifferkoden som visas i CAPTCHA bilden nära "Bekräftelse Code" och klicka på "Skicka gratis fax nu."

15 Kontrollera ditt e-postkonto för ett bekräftelsemeddelande från FaxZero. Klicka på länken bekräftelse att godkänna faxet.

Tips

  • Om du behöver faxa stora dokument eller inte vill att annonserna ska visas på försättsbladet, erbjuder varje plats en tjänst där du antingen betala en avgift per fax eller köpa ett antal förbetalda krediter.
  • Även om vissa webbplatser erbjuder betalda tjänster för detta ändamål, inte de listade inte tillåta dig att få inkommande fax gratis.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com