Lägga till anpassade knappar i Internet Explorer Toolbar

April 8

Lägga till anpassade knappar i Internet Explorer Toolbar


Det är möjligt att lägga till egna knappar i verktygsfältet i Internet Explorer som utför specifika uppgifter som du definierar. Du kan göra detta genom att gå till Windows Lokala grupprinciper. För att lägga till nya knappar till Internet Explorer Aktivitetsfältet, behöver du en körbar eller skriptfil som talar knappen vad de ska göra. Till exempel kan du lägga till en ny knapp med ett skript som öppnar Microsoft Frontpage för webb-sida redigering. Du behöver också två ikoner för knapp: en i gråskala och den andra i färg.

Instruktioner

1 Klicka på "Start". I Windows XP, klicka på "Kör" och skriv "gpedit.msc" och klicka på "Enter". I Windows Vista, skriv in "gpedit.msc" i "Påbörja sökning" rutan och klicka på "Enter". Detta kommer att öppna upp lokala grupprinciper fönster.

2 Dubbelklicka på "Windows-inställningar" under "User Configuration" i den vänstra rutan.

3 Dubbelklicka på "Internet Explorer underhåll" under "User Configuration" i den vänstra rutan.

4 Dubbelklicka på "Browser User Interface" under "Internet Explorer underhåll" i den vänstra rutan.

5 Dubbelklicka på "webbläsarens verktygsfält anpassningar" i den högra rutan. Detta kommer att öppna upp "webbläsarens verktygsfält anpassningar" fönstret. Här kan du lägga till anpassade knappar som visas i verktygsfältet i Internet Explorer.

6 Klicka på "Lägg till ..." i avsnittet "Knappar". Detta kommer att öppna upp "webbläsarens verktygsfält informationsknappen" fönstret.

7 Ange ett namn för den nya knappen i "Verktygsfält Bildtext" rutan. Namnet visas som en bildtext när du pekar muspekaren på den anpassade knappen i verktygsfältet i Internet Explorer.

8 Ange ett skript eller körbar fil i "Verktygsfält Action" låda. Detta skript eller körbar fil kommer att avgöra vilken funktion knappen utför när du klickar på den.

9 Välj ikonen färg och gråskala ikon för den nya anpassade knappen.

10 Klicka på "OK" två gånger för att stänga "webbläsarens verktygsfält informationsknappen" och "webbläsarens verktygsfält Anpassningar" fönster. Stäng "lokala grupprinciper" fönster.

11 Öppna Internet Explorer. Din anpassade knapp visas i verktygsfältet. Klicka på knappen för att testa att den fungerar ordentligt. Du kan anpassa verktygsfältet genom att högerklicka på den och välja "Anpassa."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com