Hur man skapar en digital bakgrund Använda Photoshop CS3

April 4

Oavsett om du har skapat avatarer, tagna bilder av dina vänner, klottrade med en skiss av dig själv eller konstruerade egna ikoner, ger allt detta konstnärligt arbete ett hem med en digital bakgrund. Skapa en digital bakgrund tjänar till att dekorera allt från foto utskärningar till brevpapper till webbsidor, och det är möjligt att använda Adobe Photoshop CS3. Photoshops snabba mönster alternativ ger dig ett brett utbud av digitala bakgrunds val att sätta din bakgrund up front i fokus.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop CS3. Dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Nytt". Skriv "Background" i den nya rutan. Skriv in måtten i Bredd och Höjd lådor, såsom "8" och "6" respektive. Välj "Tum" från rullgardinsmenyerna. Klicka på "OK" -knappen.

2 Klicka färgpytsen på rutan Verktyg till vänster på skärmen. Dra ner "förgrund" -menyn i verktygsfältet längst upp på skärmen och välj "Mönster".

3 Klicka i mönsterrutan som är omärkt och bredvid rullgardinsmenyn. Bläddra igenom standard digital bakgrund alternativ.

4 Lägg till fler bakgrundsmönster till val genom att klicka på pilen-in-a-cirkel ikon och välja en av de mönstergrupper från fly-out-menyn. Klicka på "Append" -knappen, vilket ger mönstren i listan.

5 Klicka ett mönster. Sväva Paint Bucket över bakgrunds box; markören ändrar form. Klicka på rutan och digital bakgrund strömmar in.

6 Klicka på menyn "Arkiv", välj "Spara som" väljer en plats att spara bakgrunden på datorn och klicka på "Spara" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com