Hur återställa raderade bilder på en dator

December 13

Det har hänt oss alla på ett eller annat tillfälle. Vi har tagit bort eller ett foto från vår dator som vi trodde att vi inte längre behövs, eller tas bort bilden av misstag en viktig bild. I de flesta fall den här bilden är kvar på datorn och du kan återställa det. Här är hur.

Instruktioner

1 Öppna "Papperskorgen" normalt återfinns på skrivbordet för att se om bilden är där. Om det är, kan du helt enkelt dra den från papperskorgen till skrivbordet eller högerklicka på "Kopiera" och gå till en tom plats på skrivbordet och högerklicka Paste ".

2 Sök din hårddisk för bilden. Klicka på "Start" och välj "Sök" och välj "Efter filer och mappar." I rutan sökresultat välj "Bilder, musik eller video" och ange med en bock "Bild och foton." Skriv hela eller en del av filnamnet och klicka på "Sök" för att påbörja denna process.

3 Lägg märke till efter sökningen är klar och bilden ligger kan du högerklicka på bilden och välj "Egenskaper" för att visa platsen för denna bild på din hårddisk.

4 Högerklicka på bilden och välj "Kopiera". Gå till en tom plats på skrivbordet och högerklicka och välj "Klistra in" bilden återställs framgångsrikt.

5 Kolla på nätet för ett program eller verktyg som du kan ladda ner för att återställa eller återställa bilden. Det finns många att välja mellan och några som är gratis som "Undelete Plus."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com