Hur man gör film Animationer Online

December 23

Hur man gör film Animationer Online


Ta dina idéer till liv genom online tecknad animation. Skapa teckningarna är inte så underligt som det kan verka. Hemligheten till att göra teckningarna ligger i en teknik som kallas "inramning." Tecknare skapa många kopior av samma ritning, var och en med en liten förändring från en tidigare. Som multipla kopior tryckavlastas i en snabb följd på skärmen, det ger intryck av rörelse.

Det är inte längre nödvändigt att köpa dyra program för att animera teckningarna. Många webbsajter finns nu tillgängliga för användning.

Instruktioner

1 Hur man gör film Animationer Online

Lär av handledningen.

Hitta online serieteckning webbplatser som använder en sökmotor. Ange terminologi såsom "animation programvara" eller "online serieteckning." Titta visuella demonstrationer eller tutorials på webbplatser för att ge dig en uppfattning om hur de fungerar.

2 Hur man gör film Animationer Online

Prova innan du köper den.

Välj det program du vill använda. Om det finns en "prova och köpa den" särdrag, testa det innan du köper.

3 Hur man gör film Animationer Online

Köpa tillgång med ett kreditkort.

Registrera sig på webbplatsen för att få tillgång till programmet. Om det finns en avgift för att använda programmet, betala för abonnemanget med hjälp av ett kreditkort eller en säker online betaltjänsten.

4 Hur man gör film Animationer Online

Kolla in programvarans funktioner och verktyg.

Lär funktioner och verktyg. Öva på att använda dem för att bekanta sig med vad de gör.

5 Hur man gör film Animationer Online

Planera varje ram.

Utveckla en story. Planera ut handlingen. Var specifik om vad du vill se som berättelsen fortskrider.

6 Hur man gör film Animationer Online

Ladda upp foton.

Förvandla din berättelse till en animerad film som använder egna ritningar, tecken som följer med programmet eller externa källor, såsom en foto värd webbplats. Ladda upp bilderna. Var noga med att använda bilder som är fritt tillträde eller de som du har upphovsrättigheter.

7 Hur man gör film Animationer Online

Spara den tecknade när det är gjort.

Ändra storlek på dina bilder, manipulera sina positioner och flytta dem längs bildruta för bildruta för att skapa handling. Dessa funktioner bör tillhandahållas i ditt program. När ramarna är klara och du är nöjd med resultatet, spara ditt arbete.

Tips

  • Olika känslor kan skapas genom att flytta kroppsdelar av tecknet. Till exempel, för att göra ögonglober cirkel, flytta positionen för de svarta prickarna, i motsatta riktningar, en liten bit i varje ram. Det ger intryck av att karaktären är yr eller förvirrad. Vifta med armarna i luften, som produceras av små förändringar bildruta för bildruta, gör att det ser ut som om han signalerar en varning. Lägg en bekymrad ansiktsuttryck, och en känsla av larm kommer att meddelas till publiken.
  • Även ett barn kan tecknad nätet. Förklara begreppet "inramning" genom att använda en blädderbok. Med hjälp av ett indexkort, rita ett objekt i centrum. Rita det igen på ett annat kort, nästan identiskt men något till höger. Upprepa processen flera gånger, ändra position en mycket liten bit varje gång. Då, som en kortlek, bläddra igenom dem. Objektet ser ut som det rör sig. Ju snabbare din flip dem kommer snabbare och smidigare rörelsen vara.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com