Hur att övervaka förändringar i Excel

December 27

Hur att övervaka förändringar i Excel


Övervaka förändringar i Excel genom att använda "Spåra ändringar" -funktionen. Denna funktion kommer att belysa förändringar i en arbetsbok och låter dig godkänna eller avvisa alla ändringar som gjorts i arbetsboken. Aktivera den här funktionen kommer att dela kalkylbladet så att du kan spåra ändringar från flera användare.

Instruktioner

1 Öppna Excel och bläddra datorn för kalkylbladet du vill övervaka förändringar för genom att klicka på "Öppna" -knappen på verktygsfältet Snabbåtkomst. Leta reda på kalkylbladet och klicka på "Öppna. Välj" Review "-fliken. Välj" Spåra ändringar. "The" Markera Changes "öppnas.

2 Kontrollera "Spåra ändringar vid redigering." Detta delar också arbetsboken. I "Markera som ändrar" indikerar de ändringar du vill framhäva. Använd rullgardinsmenyn för "När", "Vem" och "Var". Kontrollera alternativet "Markera ändringar på skärmen" för att se förändringar i Excel som de görs. Kontrollera alternativet "Lista förändringar på ett nytt blad" om du vill att ändringarna visas i ett separat kalkylblad. Klicka på "OK." En Microsoft Office Excel prompt som ber dig bekräfta att denna åtgärd kommer att dela arbetsboken. Klicka på "OK."

3 Spara arbetsboken till en delad enhet i ditt nätverk. Låt andra användare vet var man kan hitta denna arbetsbok så att de kan göra ändringar i den. När du öppnar arbetsboken igen, kommer du att ha möjlighet att "Acceptera" eller "Avvisa" ändringar på fliken Granska.

4 Gå till delad arbetsbok och välj "Review" -fliken. Välj "Spåra ändringar" och "acceptera / avvisa ändringar." En dialogruta visas som visar antalet ändringar som gjorts. Klicka på "Acceptera" eller "Avvisa" till förändringarna och Excel går vidare till nästa ändring automatiskt. Dialogrutan försvinner när förändringarna är helt gjorda eller "Close" knappen är markerad.

Tips

  • Spåra ändringar fungerar bäst med datorer i ett delat nätverk.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com