Varför är min HP TX1000 laptop batteri urladdning?

March 9

Batteritid för bärbara datorer har alltid varit ett problem för sina ägare. HP tx1000 har en sex-cells litiumjonbatteri som kan pågå i upp till fyra timmar, men det kan minskas drastiskt om det finns problem med batteriet.

tung Usage

Om du använder din bärbara dator för spel eller omfattande verksamhet som kräver en hel del processorkraft (ett exempel skulle vara tredimensionell modell rendering), kommer du att uppleva en mycket kortare batteritid. Detta kan leda dig att tro att batteriet inte fungerar korrekt, men batterier under en stor belastning rinna snabbare än under normala förhållanden.

livslängds Överväganden

Om batteriet är äldre än två år, kommer du att uppleva batteri nedbrytning. Detta är typiskt för alla bärbara datorer. Deras livslängd är två till tre år innan behöver en ersättare på grund av att inte kunna hålla laddningen.

laddningscykel

När du använder din bärbara dator, är det bäst att använda den nästan hela vägen till ett tomt batteri, sedan ladda det till full igen. Denna cykel förlänger batteritiden, om du väljer att lämna den inkopplad hela tiden, kommer du att märka att när du gör kopplar det, inte avgiften inte lika länge.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com