Hur du anpassar verktygsfält

October 16

Hur du anpassar verktygsfält


Verktygsfält används för att göra din Internet webbupplevelse snabbare och enklare genom att ge dig de saker som du behöver för att komma runt på webben. Men om du har för många verktyg i din webbläsare, kan de bli besvärliga och onödigt att ta upp utrymme på skärmen. Oavsett om du använder Mozilla Firefox eller Internet Explorer, är det en enkel process för att anpassa verktygsfältet för att passa.

Instruktioner

Anpassa Firefox Toolbar

1 Starta Firefox genom att gå till "Start-menyn" och sedan till "Program" och klicka på "Firefox" -ikonen.

2 Anpassa verktygsfältet genom att klicka på "Visa" i menyraden. Under rullgardinsmenyn, leta efter "Verktygsfält" och markera det. Från undermenyn väljer "skräddarsy".

3 Under "Verktygsfält innehåll" Välj de objekt som du vill lägga till eller ta bort genom att sätta en bock bredvid objektet. Klicka på knappen "Lägg till" eller "Ta bort" och klicka på "OK". Alternativt kan du dra och släppa objektet som du vill lägga till i verktygsfältet.

Anpassa IE Toolbar

4 Starta Internet Explorer genom att gå till "Start-menyn" och sedan "Program" och klicka på ikonen.

5 Högerklicka på toppen av webbläsaren och välj "skräddarsy". Välj "Lägg till och ta bort kommandon." Klicka på knapparna i verktygsfältet som du vill lägga till och klicka på knappen "Lägg till".

6 Lägg till eller ta bort verktygsfält genom att högerklicka på den upp i webbläsarfönstret. Detta kommer att ta upp en tillgänglig förteckning över verktygsfält som du kan lägga till din webbläsare. Vänsterklicka på den du vill lägga till. En bock visas bredvid den och verktygsfältet öppnas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com