Vad gör Windows 7 Home Edition Inkludera?

July 22

Släppt under hösten 2009, den sjunde upplagan av Windows innehåller några av de mest drastiska förändringar som någonsin gjorts till Microsofts linje av operativsystem. Designad med den nya Aero utseende, som ersätter Luna utformningen av XP och Vista, Windows 7 inkluderar förbättrad skrivbordsfunktioner, en ny version av Internet Explorer och förbättringar som gjorts i Windows Media Center. Många av dessa nya funktioner stöds i operativsystemets Home Edition.

Förbättrad Desktop Navigation

Genomgående utformad sedan lanseringen av Windows 95, har Microsofts aktivitetsfältet och skrivbords genomgått en radikal förändring med lanseringen av Windows 7, och alla förbättringar finns i Home Edition. Den mest dramatiska tillskottet är en ny metod för att rensa genom skrivbordet. Kallad "skakar", "kika" och "knäppa" den nya förbättring tillåter användare att göra alla sina fönster genomskinliga, knäppa dem till en sida-vid-sida position eller rensa skrivbordet med enkla musgester. Dessutom innehåller Windows 7 Home Edition en renoverad aktivitetsfältet, som inkluderar en "Orb" -ikonen snarare än den klassiska "Start-knappen" och miniatyrer av fönster som är tillgängliga genom uppgiften barens programikoner.

Windows Search

I tidigare version av Microsoft Windows, användare utförs sökningar genom att klicka på "Start", väljer "Sök" och skriva in frågan i ett nytt sökfönster. I Windows 7 Home Edition, kan användarna helt enkelt klicka på Start-menyn och börja skriva för att utföra en sökning i systemet. Menyn genererar automatiskt en lista med resultat, som sorteras enligt deras filtyp. Sökfunktionen i Windows 7 Home Edition frågar också externa enheter, andra datorer i nätverket och datorns bibliotek.

Internet Explorer 8

Ovanpå de stora ändringar som gjorts i konstruktionen av operativsystemet, har Internet Explorer 8 också genomgått dramatiska förändringar, och ingår i Windows 7 Home Edition. Ungefär som Firefox och Chrome, söktexten-fältet i Internet Explorer nu visar sökresultat så fort du börjar skriva. Den nya versionen innehåller också "Accelerators." Nås via en blå ikon som visas när text markeras de acceleratorer kan du snabbt söka platser som Amazon, Facebook, Yahoo och Ebay med den markerade texten.

Internet-TV

Windows 7 Home Edition innehåller Windows Media Center, som nu har en funktion som kallas Internet TV. Det nya gränssnittet anordnar tv- och filmleverantörer som Netflix, Showtime och Zune marknaden i ett enda fönster. Även om mycket av media i Internet TV är gratis, såsom sporthöjdpunkter och webisodes, andra tjänster såsom Showtime och Netflix kräver abonnemang, som måste köpas genom leverantören.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com