Meddelanden har fastnat i utkorgen för Mac Mail på Snow Leopard

January 4

Meddelanden har fastnat i utkorgen för Mac Mail på Snow Leopard


Mac Mail är en e-postklient som levereras som standard med varje ny Macintosh-dator. Det är en del av Mac OS, och varje version av Mac OS X har införlivat det, även Snow Leopard Mac OS X.6. Trots att en generellt stabil mjukvara, är Mac Mail inte immuna mot problem som förhindrar meddelanden från att bli inkom i utkorgen.

Ingen nätverksanslutning

En av de vanligaste problemen (och enklaste att åtgärda) är bristen på Internet-anslutningen. Om du är osäker på om du är online, starta en webbläsare (Firefox, Safari eller Google Chrome) och surfa några sidor för att bekräfta att du är online. Om du arbetar trådlöst, kontrollera att du är ansluten till rätt nätverk genom att dra ner pizza slice formade ikonen i det övre högra hörnet på skärmen.

Felaktig SMTP-serverinställningar

Meddelanden har fastnat i utkorgen för Mac Mail på Snow Leopard

Om du är en väg krigare, om hur du konfigurerar din SMTP-inställningarna.

En annan vanlig fråga, särskilt för bärbara datorer, är felaktiga inställningar SMTP-servern. Den allmänna regeln är att SMTP-servern inställningar måste erkännas av ISP du för närvarande är ansluten till. Så, om du är en AT & T Internet kund, men du använder datorn i en byggnad där Comcast är ISP, måste du använda Comcasts SMTP-inställningar, inte AT & T: s.

Felaktig eller ogiltig adress

Meddelanden har fastnat i utkorgen för Mac Mail på Snow Leopard

Adresser i Mac Mail kan vara ogiltig på grund av skrivfel.

En e-postadress som felaktigt anges hindrar meddelanden från att skickas. Lämnar av suffixet (.com, .net, etc.) är ett vanligt fel; en annan är felskrivningar den symbolen "@". Även om stavfel adress är en av många i mottagarens område kommer det att förhindra hela e-post från att lämna din utkorg.

Stora bifogade filer

Om ett e-postmeddelande med en bifogad fil (eller flera filer) har fastnat i utkorgen, bör du kontrollera storleken på bilagor. Varje ISP sätter sina egna gränser för hur stora bilagor; Dessutom har många företags nätverksadministratörer diktera också storleken på inkommande och utgående bilagor. Oavsett om du skickar från ditt hem eller arbetsplats, kontrollera dina bilagor. Du kanske kan använda ett verktyg som StuffIt att minska storleken på den bifogade filen, eller så kan du sprida bilagor i två (eller flera) e-post till samma mottagare.

offline konto

Meddelanden har fastnat i utkorgen för Mac Mail på Snow Leopard

En enkel kontroll av din online-status kan lösa problemet.

En icke-mycket populära sarkasm som är unik för Apple Mail är dess tendens att ta ditt konto "offline" utan goda rim och reson. Varför Apple lägger denna funktion på plats är oklart, eftersom ett konto som är "offline" är inaktiverad och icke-funktionella för både sändning och mottagning e-post. Så om du har problem med att skicka ett e-postmeddelande, bekräftar att "ta alla konton Online" från under menyn "brevlåda" är aktiverat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com