Hur du gör din egen födelsedag inbjudningar på Mircosoft Word

December 30

Hur du gör din egen födelsedag inbjudningar på Mircosoft Word


Gör din egen födelsedag inbjudningar lägger till en personlig touch och gör att du kan få kreativ med texter och mönster. Ett alternativ är att ladda ner en födelsedag inbjudan mall och skräddarsy den, även om vissa människor njuta av kreativ utmaning att utforma sina egna kort med hjälp av formaterings verktyg som finns i Microsoft Word.

Instruktioner

Med användning av en mall

1 Ladda ner en mall från Microsoft Office. Webbplatsen erbjuder ett brett utbud av färgglada, attraktiva partiinbjudan mallar designade för Microsoft Word.

2 Lägg till dina egna bilder och text. Till exempel Microsoft fotofödelsedagsfest inbjudan för barn (se resurs 2) kan du helt enkelt lägga till din egen barns namn, skriva ut och sätta födelsedag pojke eller flicka fotografi på framsidan.

3 Lägg mottagarens adress, om mallen tillåter det. Då du inte behöver använda kuvert.

Designa din egen inbjudan

4 Reflektera partiet tema i din design. För en rytande 20-talet part, till exempel ladda ner art déco teckensnitt och mönster från Internet, eller infoga en bild av en klaffflicka (se Resurser).

5 Öppna ett tomt Word-dokument och experimentera med text och formatering för att få det utseende du vill.

6 Gå till "Format" verktyg i aktivitetsfältet längst upp i dokumentet att välja bakgrundsfärger och teman.

7 Lägg WordArt eller bilder som lagras på din dator. Klicka på "Infoga" i verktygsfältet, välj "Bild" och sedan välja grafik eller bilder till din inbjudan. Alternativt infoga ClipArt att ge din inbjudan en excentrisk modernt utseende. Gå till Microsoft Office: s Clip Art och Media plats och söker efter födelsedaginbjudningar. Klicka på ikonen Kopiera när du hittar den bild du vill, öppna ett tomt Word-dokument och klicka på "Klistra in". Flytta clip art bilden där du vill ha den på sidan och krympa eller expandera den för att passa runt din text.

Förbered din inbjudan

8 Formatera din inbjudan till rätt mått för pappers det kommer att tryckas på. Gå till menyn "Arkiv" i aktivitetsfältet och klicka på "Utskriftsformat".

9 Klicka på "Pappersformat" och bläddra ner tills du hittar rätt storlek.

10 Alternativt skicka din inbjudan till dina gäster.

Tips

  • Använd tjockt papper eller kartong för att ge din födelsedag inbjudningar en polerad, professionellt utseende.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com