Lägga till en låt till en PDF Electronic Press Kit Dokument

April 16

Adobe Acrobat X har förmågan att bädda in multimediainnehåll såsom ljud, video och Flash-filer i ett PDF-dokument. Denna funktion har stort värde för musiker som distribuerar pressmaterial elektroniskt. I stället för att be en läsare för att öppna en separat fil för att höra din musik, gör inbäddat ljud läsaren att höra en låt genom att klicka på en knapp medan hon läser. I ett område som ofta kräver att du att få någons uppmärksamhet snabbt, kan detta vara en funktion som hjälper dig att hitta ditt nästa spelning.

Instruktioner

1 Starta Adobe Acrobat X och öppna dokument som du vill lägga till en musikklipp till.

2 Klicka på knappen "Verktyg" i det övre högra hörnet av fönstret. Rulla ner och klicka på "Innehåll" längst ned på menyn.

3 Klicka på "Multimedia" under "Lägg till eller redigera Interactive Object" rubrik, och klicka sedan på "Sound".

4 Klicka och dra med musen för att skapa en rektangel i dokumentet. Rektangeln anger den plats där den inbäddade ljud visas. När du släpper musknappen, ett nytt fönster med titeln "Infoga ljud" visas.

5 Klicka på "Bläddra" -knappen. Leta upp och dubbelklicka på ljudfilen som du vill lägga till dokumentet. Adobe Acrobat X kan bädda ljud i FLV, F4V, MP3 och SWF-format.

6 Klicka på "OK." En spelare box media visas på den plats du valt.

7 Klicka på diskettikonen längst upp i fönstret för att spara dokumentet. Läsarna kan spela den inbäddade musik genom att klicka på knappen uppspelning i mediaspelaren rutan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com