Hur kan jag kopiera MP3-filer från Windows Media Player till en mapp på mitt skrivbord?

August 22

Hur kan jag kopiera MP3-filer från Windows Media Player till en mapp på mitt skrivbord?


Windows Media Player är ett kraftfullt verktyg för att hantera din digitala musik; i själva verket har det mycket fler funktioner än de flesta inser. Ibland kan det vara svårt att räkna ut hur man utför en uppgift som verkar som om det ska vara enkelt, såsom att få en låt i mediaspelaren på en mapp på skrivbordet.

Media Player bibliotek

Windows Media Player-biblioteket är en del av Media Player som lagrar alla låtar du har importerat, och i vissa fall andra låt den kan hitta. Låtarna inte tekniskt finns "i" Media Player; de är fortfarande lagras i en mapp någonstans. För att hitta där, högerklicka på en låt som finns med i biblioteket och välj "Öppna fil plats." En mapp kommer att dyka upp med filen inuti.

Kopiering till skrivbordet

För att kopiera en fil, markera den och trycka på CTRL + C. Att klistra in en kopierad fil till en ny mapp, klicka i mappen och trycker på CTRL + V. För att skapa en ny mapp på skrivbordet genom att högerklicka på en tom plats, klicka på "New" och klicka sedan på "Mapp."

Songs Spelar

Om MP3-filen är inte i Media Player-biblioteket men är för närvarande spelar, kan du oftast spara den på skrivbordet genom att klicka på menyn "Arkiv" i övre vänstra hörnet och välja "Spara som". Ett fönster kommer att dyka upp som frågar om du vill spara filen; helt enkelt navigera till skrivbordet och klicka på "Spara". Observera att detta alternativ inte kan finnas om du försöker att ta en sång som spelas på en webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com