Så här ändrar engelska meningar till franska

January 27

Så här ändrar engelska meningar till franska


Översätta hundratals språk har aldrig varit enklare när man använder Internet för att använda gratis översättningsverktyg. Om du funderar på att översätta dina engelska meningar eller till och med hela webbsidor till franska, kan du göra det genom att använda gratis, säkra översätta webbplatser. Alternativt kan du också köpa pocket översättnings böcker eller en bärbar elektronisk översättningsverktyg, som finns på de flesta elektroniska och varuhus.

Instruktioner

1 Öppna datorns standardwebbläsare, till exempel Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Besök en fri översätta webbplats som är populär, säker och pålitlig. Många översätta tjänster erbjuder olika språk och även alternativ när du ser översättningen när den är klar, så se till att bläddra flera webbplatser innan du väljer en att översätta dina engelska meningar till franska.

2 Leta reda på fri översättare på webbplatsen du använder för att översätta med. Om du funderar på att översätta viktig information (till exempel medicinsk eller affärsinformation), checka in betalda översättningstjänster, som också finns på nätet. Betalda tjänster är mer exakt eftersom proffs direkt se till att dina översättningar är korrekta, medan webbplatser generera en översättning, ibland utelämna särskilda dialekt eller språkregler där de i allmänhet är tillämpliga. Att översätta något av vikt, med hjälp av en betaltjänst rekommenderas.

3 Välj start språk som du vill komma in i översätta rutan på nätet, vilket skulle vara "English". Klistra eller skriv den engelska texten eller ord som du vill ha översatt till franska med hjälp av datorns tangentbord. Välj det språk du vill översätta din text i, välja "franska".

4 Välj "översätta" för att tillåta webbplatsen att översätta in engelska texten till franska. Dina översatta ord visas bredvid den ursprungliga engelska texten för dig att kopiera och använda någon annanstans.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com