Hur man hittar en Gateway moderkort Antal

November 21

Hur man hittar en Gateway moderkort Antal


För att uppgradera hårdvaran på din Gateway bärbar eller stationär dator, måste du känna till moderkortets märke och modell. Om du försöker installera ny hårdvara på en dator utan att kontrollera att det är kompatibelt med moderkortet, kan den nya maskinvaran inte fungerar. Ta reda på vad moderkort är installerat på datorn, kan du antingen använda Gateways hemsida för att söka din dator eller leta upp serienumret som tilldelats det.

Instruktioner

Använd ditt serienummer

1 Kontrollera din dator, eller titta på din Gateway PC originalförpackning, för att ta reda på serienumret.

2 Gå till Gateways hemsida. Flytta musen över "support", klicka sedan på "mitt stöd."

3 Ange ditt serienummer i avsnittet "Min produktsidan", klicka sedan på "Skicka". Klicka på länken "Mina support dokument".

4 Bläddra igenom listan av hårdvara och mjukvara specifikationer tills du hittar avsnittet "Moderkort". Ditt moderkort modell och artikelnummer ska visas.

Använd Gateway Add-on

5 Gå till Gateway webbplats. Skjut musen över "Support" -fliken, klicka sedan på "mitt stöd."

6 Klicka på "Min nuvarande konfiguration," som finns under "Mina Quick Links". När ActiveX verktyget visas, klicka på "Ja" för att tillåta Gateway för att installera tillägget. Gateway kommer att analysera din dator.

7 Granska informationen Gateway visas på sidan efter att den har sökt din dator. Det bör ge ditt moderkort märke och modell.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com