Vad Är T2400 processor?

November 13

Den T2400 är en centralenhet (CPU) som produceras av Intel. CPU tillhör företagets Core Duo-processor familj. Det är en 32-bitars processor med Intels Enhanced Speedstep technology, som företaget säger gör det möjligt att spara ström genom att ändra dess frekvens och spänning som svar på användarnas krav.

Fart

Enligt CPU World fungerar T2400 på 1833 MHz. Detta betyder att den fungerar för att exekvera programvaran kommandon 1,833 gånger per sekund. Enhetens hastighet är också beroende av hur snabbt den drar information från minnet. I detta fall gör den det på 667 MHz.

kärnor

Intel härleder namnet Core Duo från det faktum att T2400 är en dual-core processor; det vill säga, består den av två processorer integrerade på samma chip. Detta gör det möjligt att arbeta med två mjukvaruinstruktioner samtidigt.

Minne

Den T2400 innehåller 2 MB cacheminne. Detta är inte att förväxla med systemminne, eller RAM. Cache är en form av höghastighetsminne på CPU, förse den med information snabbare än RAM. Som en 32-bitars processor, kan T2400 använda upp till 4 GB RAM-minne.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com