Så här byter du Square Bild till en helhetsbild för en Badge

September 1

Det är ibland nödvändigt att använda en rund bild; till exempel, när man skapar utformningen av en rund föremål, såsom en bricka. Även om det inte är tekniskt möjligt att skapa en rund bildfil kan du redigera en bild så att området kring den runda formen verkar transparent. Skrivare ignorera genomskinliga områden i en bild och bara skriva ut de icke-transparenta områden, i det här fallet din bricka design. Du kan lägga till genomskinliga områden i bilden med hjälp av Paint grafikredigeringsprogrammet.

Instruktioner

1 Klicka på "Start". Välj "Alla program" och navigera till mappen "Tillbehör".

2 Klicka på "Paint" för att starta programmet. Öppna befintliga bildfilen genom att klicka på "Paint" -ikonen och välja "Öppna". Leta upp filen på din enhet och klicka på "Öppna".

3 Klicka på pilen under "Välj" verktyg i verktygsfältet. Välj "Free Trans." Använd musen för att välja den runda område som du kommer att använda för ditt märke design.

4 Klicka på pilen under "Välj" igen och klicka på "Invertera markering". Klicka sedan på pilen en gång till och välj "Transparent Selection." Detta kommer att vända området utanför cirkeln i ett öppet område.

5 Klicka på "Paint" ikonen och välj "Spara som". Från rullgardinsmenyn, välj "GIF" som filtyp och ge ett namn för bilden. Slutligen, klicka på "Spara" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com