Hur Kopiera ePub böcker till min iPad

July 15

Hur Kopiera ePub böcker till min iPad


IPad har flera e-bok att läsa program tillgängliga på iTunes App Store som är kompatibla med olika typer av e-bok filformat. För att läsa den befintliga bibliotek av e-böcker som finns i ePub-format, måste en kompatibel läsplatta ansökan först installeras på iPad. EPub-filer betecknas med filändelsen ".epub" och kan överföras till din iPad från en dator via iTunes multimedia-programvara.

Instruktioner

Tredjeparts E-läsarprogram

1 Starta App Store ansökan på iPad genom att trycka på ikonen på startskärmen. Leta upp en ePub-kompatibla e-läsare ansökan, såsom Stanza, QuickReader, Tomes eller Kobo genom att bläddra i App Store kategorier eller söka efter en specifik applikation. När du har hittat trycker du på "Free" -knappen för att installera den.

2 Ladda ner och installera den senaste versionen av iTunes på datorn om du inte redan har det, efter installationsanvisningarna på Apples webbplats. Om du har iTunes installerat, uppdatera till den senaste versionen genom att klicka på knappen "Hjälp" i menyn längst upp i fönstret och klicka på "Sök efter uppdateringar." Om det finns några uppdateringar, låta iTunes för att installera dem innan du fortsätter.

3 Anslut iPad till datorn med USB-kabel. ITunes lägger iPad till "Devices" -listan i den vänstra kolumnen. Öppna "appar" -fliken i huvudfönstret i iTunes, och rulla ned till "File Sharing" avsnittet.

4 Välj din e-läsare ansökan från "Apps" -listan. Dra och släpp dina ePub-filer i "Dokument" rutan, och klicka sedan på "Sync" -knappen i det nedre högra hörnet av iTunes-fönstret. EPub överföra filer till iPad, där de kommer att vara tillgängliga från din e-reader biblioteket i programmet.

iBooks

5 Ladda ner och installera den senaste versionen av iTunes på datorn, eller uppdatera din befintliga iTunes installation till den senaste versionen. Starta iTunes när installationen eller uppdatering är klar.

6 Dra och släpp dina ePub-filer i avsnittet "Bibliotek" på toppen av den vänstra kolumnen i iTunes.

7 Anslut iPad till datorn med USB-kabel. ITunes lägger iPad till "Devices" -listan i den vänstra kolumnen. Öppna "Böcker" -fliken i huvudfönstret i iTunes och markera "Synkronisera Books" rutan.

8 Klicka på "Sync" -knappen i det nedre högra hörnet av iTunes-fönstret för att skicka ePub-filer till iPad, där de kommer att vara tillgängliga inifrån iBooks ansökan.

Tips

  • IBooks programmet installeras automatiskt på iPad som en del av sin firmware och med version 4.2. Om du inte har den senaste iPad firmware, hämta iBooks gratis från App Store.
  • Många e-läsarprogram är också kompatibla med andra e-bok filformat, som kan överföras till iPad med samma metoder som beskrivs här.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com