Hur konvertera AVI till MP4 för Zune

February 23

Zune är en portabel mediaspelare som stödjer MP4 och WMV videoformat. Genom att använda ett obegränsat antal fria video omvandlare, kan du konvertera AVI-filer till MP4-format. Hur lång tid varje omvandling tar beror på storleken på AVI-fil och hastigheten på din dator. Kvaliteten kommer att förbli densamma, om du inte sänka konverteringskvalitet i något av programmen.

Instruktioner

WM Converter

1 Ladda ner WM Converter. Dubbelklicka på "exe" för att installera programmet. När du tillfrågas, placera en bock bredvid "Starta WM Converter" och klicka på "Finish" för att starta programmet.

2 Klicka på "Lägg till filer" och välj AVI-filer du vill konvertera.

3 Klicka på "MP4 / iPod" i "Konvertera till" avsnitt. Klicka på "Start Conversion" knappen. Klicka på "Output Folder" komma åt dina konverterade filer.

Any Video Converter

4 Ladda ner Any Video Converter. Dubbelklicka på "exe" för att installera programmet. När du tillfrågas, placera en bock bredvid "Starta Any Video Converter" och klicka på "Finish" för att starta programmet.

5 Dra och släpp AVI-filer du vill konvertera till den stora, centrala fönster på programmet. Klicka på listrutan bredvid "profil" och klicka på "Anpassad MP4 film." Låt anpassningsalternativ på sina standardvärden.

6 Klicka på knappen "Konvertera". Klicka på "Output Folder" -knappen för att få tillgång till de konverterade filerna.

CinemaForge

7 Hämta CinemaForge. Dubbelklicka på "exe" för att installera programmet. När du tillfrågas, placera en bock bredvid "Starta CinemaForge" och klicka på "Finish" för att starta programmet.

8 Klicka på mappikonen bredvid "Input" och välj AVI-filer du vill konvertera.

9 Klicka på listrutan under "Videoalternativ" och klicka på "MP4 Video."

10 Klicka på "Koda" -knappen. Klicka på mappikonen bredvid "Output" för att komma de konverterade filerna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com