Hur man köper en KVM-switch

August 13

Ett tangentbord, video och mus (KVM) switch kan du dela ett tangentbord, en bildskärm och / eller musen på flera datorer. Fjärr KVM enheter är också tillgängliga nu för bredare kontroll. Det finns huvudsakligen 2 typer av KVM-switchar: en användare och flera användare. En enda användare switch tillåter en enskild användare att dela och övervaka enheter på flera datorer, medan en fleranvändar switch tillåter mer än en användare att administrera alla datorer. Här är hur man köper en KVM-switch.

Instruktioner

1 Köp en KVM-switch i åtanke antalet datorer som du vill ansluta. Till exempel kan du ansluta två, fyra, åtta, 10 eller 12 datorer till en KVM-switch och dela en enda enhet på alla datorer.

2 Utvärdera hårdvara som du kommer att ansluta en KVM-switch till exempel, mus, tangentbord och / eller bildskärm. Vet vilken typ av portar (USB och / eller PS / 2) datorn använder för att kommunicera med dessa enheter.

3 Köp en KVM-switch som är kompatibelt med det operativsystem som är installerat på din dator.

4 Om du planerar att dela tillgång till en monitor, välja en KVM-switch som stöder videoupplösning utgången på bildskärmen. Det är alltid klokt att välja en KVM-switch som stöder alla vanliga upplösningar.

5 Köp en KVM-switch som stöder auto scan intervall. Den automatiska scan-funktionen gör att du kan övervaka och skanna aktivitet på alla anslutna datorer för en viss tid. Den automatiska skanningsintervall varierar från 5 sekunder till 99 sekunder.

6 Leta efter funktioner som LED-display-som visar vilken dator KVM-switchen är övervakning, frontpanelen tryckknappar som motsvarar varje dator som gör det möjligt för användaren att manuellt välja portar, flash uppgradering som gör att du ansluter till en flash-enhet så att förare och programvara kan uppdateras, inbyggd mikrofon / ljudfunktioner och snabbtangenter-kortkommandon för att välja portar. Emellertid ökar priset på KVM-switch med en ökning av funktioner.

7 Leta efter förskott funktioner som "Time Out" (automatisk time out) som automatiskt kopplar inaktiva användare från KVM-switchen.

8 Se till att KVM-switch har säkerhetsfunktioner som inställning behörighetsnivåer och upprättande av åtkomsträttigheter till hamnar. Dessa är användbara för att hantera användare som har tillgång till datorer via KVM-switch.

9 Läs mer om de funktioner och priser på de switchar genom att hänvisa till online köpare guider. Bläddra igenom recensioner och jämför priser. Några populära köparnas guider är NexTag, Windows Marketplace, MySimon och Epinions (se Resurser).

10 Köp en KVM-switch efter att jämföra priser i olika butiker online och offline. Sök efter online-säljare som använder sökmotorer som Google eller Yahoo. Bläddra igenom populära online-butiker som CompUSA, Best Buy och Circuit City (se Resurser).

Tips

  • Bläddra igenom bloggar och tech diskussionsforum. Dessa är bra vägar för att samla mer information om funktioner, trender och andra insikter om switchar.
  • Undvika en KVM-switch som inte stöder bildskärmsuppdateringsfrekvens och upplösning om att dela en bildskärm. Detta för att säkerställa att signalerna inte bryts ned.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com