Hur man ansluter e-postadress till MSN Messenger

January 9

Även om du fortfarande kan få tillgång till programmet vid messenger.msn.com är MSN Messenger officiellt kallas Windows Live Messenger. Ändå är det många som fortfarande kallar det MSN Messenger. En av fördelarna med att använda Windows Live Messenger är att ha möjlighet att ansluta din nuvarande e-postadress med programmet, oavsett vem som e-postleverantör är. Detta innebär att du kan logga in på Windows Live Messenger med din Yahoo, Gmail eller annat e-postkonto. Allt du behöver göra är att länka din e-post med ett Windows Live-konto.

Instruktioner

1 Besök Windows Live Messenger webbplats (se Resurser). Klicka på "Hämta Windows Live."

2 Klicka på "Köp nu" och klicka sedan på "Registrera dig". Klicka på "Använd din egen e-postadress." Detta gör det möjligt att ansluta din personliga e-postadress till en Windows Live-konto, vilket gör att du kan logga in på Messenger.

3 Skriv din e-postadress och skapa ett lösenord. Ange ditt namn och födelsedatum. Ange ditt postnummer och kön.

4 Fylla i "Captcha" pussel längst ned på sidan. Klicka på "Jag accepterar". Kolla din mail. Klicka på länken i verifieringsmeddelandet från Windows Live. Din e-postadress är nu ansluten med Windows Live; Du kan använda det och det lösenord du skapade för att logga in på Windows Live Messenger.

Tips

  • Om du använder Hotmail eller Live.com e-postadress är adressen redan kopplad till Windows Live Messenger. Helt enkelt logga in med din e-postadress och lösenord.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com