Hur Synkronisera Outlook e-post till Gmail

February 29

E-postkonton har aldrig varit begränsad till bara en dator eller en plats. Från de tidigaste dagarna av webbaserad e-post, kan du konfigurera datorn för att kontrollera webb post via ett e-postprogram som Outlook. Gmail är inget undantag. Du kan ställa in någon version av Outlook för att kommunicera med ditt Gmail-konto, vilket är bra eftersom det befäster dina e-postkonton i ett program.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto som vanligt, med hjälp av webbläsaren. Klicka på "Inställningar" i övre högra hörnet av Gmail - eller kugghjulet, sedan "Inställningar", beroende på hur du har ställt in Gmail. Klicka på "Vidarebefordran och POP / IMAP" och klicka sedan på "Aktivera IMAP." IMAP står för Internet Message Access Protocol; e-postprogram använder detta protokoll för att skicka och ta emot meddelanden. Slå på IMAP kan du kontrollera ditt Gmail-konto på en mobil enhet eller i ett standardprogram, såsom Outlook eller Windows Live Mail. Klicka på "Spara ändringar".

2 Öppna Outlook. Om du redan har konfigurerat ett konto i Outlook, måste du lägga till Gmail som en sekundär konto. I Outlook 2007, kommer ett "Nytt konto" fönster visas första gången du laddar programmet. Klicka på "Do not upgrade" om du ser meddelandet. Klicka på "Ja" för att fortsätta. Annars, klicka på "Verktyg", "E-postkonton ..." och sedan "Lägg till en ny e-postkonto" för att starta guiden.

3 Välj "POP3" som servertypen för ditt Gmail-konto och klicka sedan på "Nästa". Fyll i ditt namn och din Gmail-adress i "Användarinformation" fältet. Under "Serverinformation," enter "pop.gmail.com" bredvid "Inkommande server" och "stmp.gmail.com" bredvid "utgående e-postserver." Skriv in din fullständiga Gmail-konto inklusive "@ gmail.com" bredvid "Användarnamn" och ange ditt lösenord i fältet "Lösenord". Du kan välja att ha Outlook ihåg ditt lösenord, om så önskas, så att du inte behöver ange det varje gång programmet öppnas.

4 Klicka på "Fler inställningar" och klicka sedan på "Utgående server" -fliken för att få tillgång till fler inställningar. Markera kryssrutan bredvid "Den utgående servern kräver autentisering" och sedan se till att "Använd samma inställningar" är den aktiva val. Klicka sedan på fliken "Avancerat" för att konfigurera avancerade serverinställningar. Dessa krävs för att få tillgång till Gmail i Outlook. Klicka på kryssrutorna under "Inkommande server" och "Utgående server" för att möjliggöra en krypterad anslutning. Ange "995" för inkommande server och "465" för utgående.

5 Klicka på "OK" för att acceptera dina ändringar och klicka sedan på "Testa anslutning." Outlook kommer att kommunicera med Gmail-servrar och kontrollera all din information. Kontrollera ovanstående information om testet misslyckas, annars klicka på "Nästa" och "Slutför". Varje gång du öppnar Outlook, kommer programmet att hämta meddelanden det inte har lagrat lokalt från Gmail. Likaså när du loggar in på Gmails webbgränssnitt, kommer du att se att meddelanden som du läser i Outlook markeras som läst på nätet. Synkroniseringen sker automatiskt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com