Elektronisk portfölj Tutorial

December 3

Elektronisk portfölj Tutorial


En elektronisk portfölj bygger på både multimedia och portföljutveckling. Portföljer är dokumentation av ditt arbete, och deras mål är att imponera framtida kunder eller för att dokumentera professionell utveckling. Om du skapar en portfölj för professionell utveckling, fokusera på tillväxt och skriva reflekterande uttalanden om vad du har lärt. När du bygger din portfölj, hålla slutresultatet du vill ha i åtanke och fokusera på enkelhet. Gör det lätt för någon att hitta vad de letar efter på portföljen. Var inte rädd för att ha mer än en portfölj. Det är inte ovanligt att ha mer än en färdighet, och genom att ha flera portföljer, du framgångsrikt kan marknadsföra dig själv.

Instruktioner

1 Bygga en webbplats om du inte redan har ett, och lägga upp den med hjälp av ett webbhotell som Go Daddy eller The Free Site.

2 Välj syfte och målgrupp av din elektroniska portfölj. Identifiera hur du kommer att använda det och om det blir vara offentliga eller privata. Bestäm om du vill använda den för bedömning, lärande eller som ett skyltfönster.

3 Samla dina digitala portfölj filer som representerar ditt bästa arbete och resultat.

4 Ladda ner och öppna din portföljutveckling programvara som uppfyller syftet med din portfölj; exempel är Microsoft Word, Adobe Acrobat, Flash, PowerPoint eller Dreamweaver.

5 Skapa en hemsida som en mall och introduktion. Lägg din egen unika stil i layouten; hålla det enkelt och professionellt.

6 Skapa en sida för varje mål / tema och lägga till en länk till hemsidan. Lägg till en länk till varje mål / tema på hemsidan.

7 Publicera din portfölj på nätet eller skapa en CD / DVD för att distribuera.

Tips

  • Alltid vara kortfattad i ditt skrivande. Sätt din bästa innehållet på framsidan och skapa länkar som går direkt till ditt arbete.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com