Hur anpassar jag ett verktygsfält i Word 2007?

November 24

Microsoft Word erbjuder en anpassningsbar verktygsfältet Snabbåtkomst i namnlisten för att möjliggöra snabb tillgång till vanliga kommandon. Genom att anpassa detta verktygsfält, du sparar dig besväret att navigera genom flik band för att hitta verktyg som används ofta eller kommandon. Lägga till eller ta bort kommandon från verktygsfältet Snabbåtkomst använder ett enkelt klick-to-change gränssnitt, så att du kan anpassa verktygsfältet även om du inte har några kunskaper i programmering.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word 2007.

2 Högerklicka på valfri knapp på flikar band eller på Quick Access toobar, och välj "Anpassa verktygsfältet Snabbåtkomst."

3 Klicka på rullgardinsmenyn under rubriken "Välj kommandon från" för att välja den kategori av kommandon, såsom "Popular kommandon" kommandon från särskilda flikar eller olika verktyg.

4 Klicka på ett kommando från listan till vänster och klicka på "Lägg till" för att lägga kommandot till i verktygsfältet Snabbåtkomst.

5 Klicka på ett kommando från listan till höger, och klicka på "Ta bort" för att ta bort kommandot från verktygsfältet Snabbåtkomst.

6 Klicka på "OK" för att acceptera ändringarna.

7 Högerklicka på den översta verktygsfältet Snabbåtkomst och välj "Visa verktygsfältet Snabbåtkomst under menyfliksområdet" för att visa din anpassade verktygsfält omedelbart ovanför dokumentet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com