Hur Transfer iTunes Music mellan två datorer

April 24

Överföra eller dela iTunes musik mellan två datorer kräver de två datorerna är på samma nätverk. Användare kan välja att dela hela sin iTunes-bibliotek eller vissa spellistor, och kan även ange ett lösenord för att begränsa åtkomsten. Men iTunes-köpt musik eller video innebär att personen dela sina medier för att ange sitt användarnamn och lösenord på den andra datorn för att godkänna tillgång till sina filer.

Instruktioner

1 Starta iTunes. Klicka på "Edit" längst upp på skärmen om Windows, eller "iTunes" -fliken om på en Mac, och välj "Inställningar" alternativet. Tryck på "Sharing" fliken längst upp i menyn "Inställningar".

2 Klicka på "titta efter Shared Music" och "Dela My Music" lådor längst upp i menyn "Sharing". Välj antingen "Dela hela biblioteket" eller "Dela Valda spellistor" alternativet. Om du väljer att bara dela spellistor, klicka på önskade spellistor så en markering visas bredvid deras namn.

3 Tryck på "Kräv lösenord" rutan, om så önskas, och ange ett lösenord för att begränsa åtkomsten. Klicka på "OK" för att avsluta tillbaka till iTunes-biblioteket.

4 Öppna iTunes på den andra datorn. Gå till menyn "Inställningar" iTunes och följ de tidigare anvisningarna, välja mellan att dela hela biblioteket eller spellistor. Ange ett lösenord, om så önskas. Klicka på "OK" och utgång till iTunes-biblioteket. Båda datorerna ska nu visas i "iTunes Source" listan på vänster sida av huvud iTunes skärmen.

5 Auktorisera en dator för att spela den andra iTunes-köpta musik genom att välja en iTunes-köpt låten och klicka på "Play" -knappen. Ange ditt användarnamn och lösenord när du uppmanas av iTunes och klicka på "OK". Datorn är nu auktoriserad att spela alla iTunes-köpt musik. Upprepa för den andra datorn om det behövs.

Tips

  • Datorer måste använda iTunes 4.5 eller senare för att dela musik.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com