Hur man reparerar Winhttp.dll

December 10

Dynamic-Link Library, eller DLL-filer är delar av programkod som Windows operativsystem eller vissa applikationer kan låna för att köra en specifik funktion. Dataprogrammerare designprogram som DLL-kompatibel. På så sätt behöver de inte att innehålla samma kod för samma funktion i varje program. Istället lånar programvara en DLL för att ersätta den saknade koden och utföra funktionen. Winhttp.dll, till exempel, används av Windows HTTP Services. Men om en DLL saknas eller är skadad sedan får du felmeddelanden och program som behöver DLL inte köras. Det enklaste sättet att reparera en dålig DLL fil är att ersätta den med en ny utan kostnad.

Instruktioner

1 Ladda ner gratis Winhttp.dll till datorn (se Resurser.)

2 Klicka den sparade Winhttp.dll filen och välj "Kopiera". Klicka på menyn "Start", klicka på "Den här datorn" öppna "C:" kör, öppna mappen "Windows" och dubbelklicka på "System32" mappen. Högerklicka någonstans i ett tomt utrymme och välj "Klistra in".

3 Klicka på "Ja" i bekräftelse pop-up för att ersätta den befintliga Winhttp.dll om det fortfarande finns i systemet.

4 Gå till "Start" -menyn, skriv "Kör" i "Påbörja sökning" rutan och tryck på "Enter". Skriv "Regsvr32" C: \ Windows \ System32 \ Winhttp.dll "i" Run "och tryck på" Enter Ja "i pop-up för att bekräfta registreringen av en ny DLL" för att registrera DLL Klicka. ".

5 Starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com