Hur att flytta min uppdateringsknappen Tillbaka i Firefox 4

December 6

Firefox 4 införde ett nytt gränssnitt till webbläsaren, särskilt för användare av de mest moderna operativsystem såsom Windows Vista och Windows 7. En "funktion" som du kan eller inte kan vara förtjust i i Firefox 4 är när "Reload" knappen har flyttats från sin historiska plats bredvid "Tillbaka" -knappen och sätta längst till höger slutet av adressfältet. Flytta den tillbaka där du vill ha det är lätt.

Instruktioner

1 Öppna Firefox 4.

2 Håll muspekaren strax under "Back" och "Framåt" knapparna, mellan adressfältet och sökfältet (eller bara ett tomt utrymme på ett verktygsfält, verkligen), högerklicka och välj "Anpassa." Anpassa verktygsfält öppnas med alla typer av knappar och saker i det; ignorera det tills Steg 4. Titta upp och du kommer att se "Ladda" -knappen är skild från "Stop" -knappen. De bör vara sida vid sida mellan adressfältet och sökfältet.

3 Klicka och dra "Reload" knappen hela vägen till vänster bredvid "Tillbaka" och "Framåt" knappar eller var du vill. Du kan göra samma sak med "Stop" knappen om du vill.

4 Klicka på "Klar" på fönstret Anpassa verktygsfältet.

Tips

  • Du kan alltid högerklicka på ett tomt utrymme på ett verktygsfält och välj "Anpassa" igen för att ytterligare anpassa din Firefox gränssnitt.
  • Om någon gång du väljer att börja om med dina inställningar för verktygsfältet, högerklicka på en tom plats i ett verktygsfält, klicka "skräddarsy" och klicka på knappen "Återställ standard Set" för att återställa Firefox standard uppsättning ikoner och knappar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com