Hur man gör en bra Facebook Om mig

August 18

About Me avsnitt av din Facebook-profil har du möjlighet att beskriva dig själv till dina Facebook-vänner - liksom alla främlingar som råkar komma över din profil - med egna ord. Skriva en bra Om mig innebär att man tar flera faktorer i beaktande, inklusive möjligheten att slumpvisa besökare till din profil kan omfatta potentiella arbetsgivare som vill använda din Facebook-profil för att underlätta anställningsbeslut.

Instruktioner

1 Var så specifik som möjligt utan att vara långrandiga. Ordet ekonomi - med andra ord, hur mycket du säga hur några ord - är viktigt i din om mig eftersom du vill locka andra att lära känna dig bättre inom några sekunder av dem anländer. Undvika att nämna specifika intressen, aktiviteter eller annan information som redan har sin egen post på andra ställen i din profil.

2 Undvik att använda olämpligt språk och annat innehåll som målar dig som omogen eller okänslig. Självironiskt humor, medan roligt, kan tyda på att passera tittare att du är respektlösa eller osofistikerade.

3 Skriv som om du var graderas på det, att uppmärksamma saker som stavning och grammatik. Undvik att använda onödiga förkortningar och "netspeak," såsom "LOL" och uttryckssymboler, som kan återspegla dåligt på mognad eller finess.

4 Be om input från vänner, familjemedlemmar och andra kontakter. Be en vän att läsa din om mig och berätta för dig om han anser att det beskriver dig. Om han inte gör det, be honom om förslag på ytterligare information som du kan tillägga att göra avsnittet mer reflekterande av vem du är.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com