Hur hittar man den Antal Facebook vänner som är Fans

August 14

Facebook-sidor tillåter en mängd små företag, band, organisationer och andra offentliga personer att direkt kontakt med sina fans och samhället på den populära sociala nätverk. Administratörer på dessa speciella sidor kan dela länkar, evenemang och andra uppdateringar. Dessutom kan de delta i aktiva diskussioner med kommentarer om dessa tjänster eller andra profiler och sidor. Användare av Facebook-sidor kan övervaka fläktnummer av en viss sida, och sidan ger information om fans som också vänner hos användaren.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto med din e-postadress och lösenord.

2 Besök en Facebook-sida. Du kan ange Sidans namn i Facebook sökfältet eller klicka på "Mer" i Facebook apps menyn till vänster i webbläsaren för att komma åt sidor menyn.

3 Titta på den högra sidan av Facebook-sida. En särskild ruta nära toppen av kolonnen visar anslutningen med sidan. Om du har några vänner som också har klickat på "som" den här sidan, kommer du att se en kort rad med miniatyrbilder och antalet vänner som är fans av sidan. Klicka på länken för att bläddra i listan över de särskilda vänner som är anslutna till sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com