Felsökning en Biometric lås som inte vill att öppna

December 30

Felsökning en Biometric lås som inte vill att öppna


Många moderna elektroniska apparater och datorer har försetts med biometriska lås för att öka deras säkerhet. Biometriska lås använder ditt unika fingeravtryck för att ge tillgång till information, och inte kräver att användaren att komma ihåg alla lösenord eller koder. Men är Biometrisk teknik inte ofelbar, och är benägen att problem, precis som alla andra elektroniska enheter. Lyckligtvis finns det några åtgärder för felsökning du kan vidta om din biometriska lås inte vill öppna.

Instruktioner

1 Se till att du skannar fingret på rätt sätt. Placera fingret på toppen av skannern och sedan flytta fingret uppåt över skannern.

2 Gnid tummen och fingret tillsammans för att skapa fukt. Många gånger biometriska läsare kan fel på huden är för torr. Bara gnugga tummen och pekfinger tillsammans kommer att skapa tillräckligt med fukt för skannern att läsa korrekt.

3 Rengör biometriska skannern. Om det finns damm eller smuts på skannern kan det orsaka en felaktig läsning. Det enklaste sättet att rengöra läsaren är att sätta en bit tejp på skannern och sedan dra bort det. Bandet kommer att dra av eventuella partiklar på skannern.

Tips

  • När du registrerar ditt finger med en biometrisk säkerhetsanordning, överväga att göra en backup lösenord så att du kan få om du har problem med din skanner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com