Hur man använder en 2003 Access-databas 2007 Arbetsgrupper

February 15

Med Microsoft Office Access databas programvara kan du få tillgång till arbetsgrupper filer att använda i din databas genom att öppna Arbetsgrupp administratörsverktyget. Om du vill använda en Access 2003-fil med 2007 arbetsgrupper, måste du först konvertera filen Access 2003 till en Access 2007-fil. Den arbetsgrupp administratör verktyg kan du gå och skapa arbetsgrupper, som är grupper av användare som delar samma data och att du är ansluten med på en server.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Access 2007 program på datorn. Välj knappen "Microsoft Office" från det övre högra hörnet av programmet.

2 Klicka på "Öppna" och välj sedan Access 2003 databasfilen du vill arbeta med. Klicka på "Öppna" -knappen igen.

3 Klicka på knappen "Microsoft Office" och sedan flytta musen till "Spara som" alternativ. Välj "Microsoft Access 2007" filformat från rullgardinsmenyn och klicka sedan på "Spara" -knappen.

4 Välj "Skapa" -fliken från och klicka sedan på "Macro" alternativ från "Övrigt" grupp. Klicka på "Macro" igen.

5 Klicka på "Design" -fliken och klicka sedan på "Visa alla åtgärder" alternativet "Visa / dölj" grupp.

6 Välj "Makro1" -fliken och klicka sedan på "RunCommand" alternativ från "Action" kolumnen. Klicka på "WorkgroupAdministrator" alternativ från "Command" lista.

7 Klicka på "Spara" -knappen och välj sedan "Kör" alternativet "Verktyg" grupp. Den arbetsgrupp Administratör Verktyget kommer då att visas på skärmen.

8 Klicka på "Skapa" -knappen för att skapa en ny arbetsgrupp fil eller klicka på "Gå" -knappen för att gå med i en arbetsgrupp med Arbetsgrupp administratörsverktyget.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com