Hur man skapar en YouTube-kanal för en festival

October 15

Hur man skapar en YouTube-kanal för en festival


Skapa en YouTube-kanal för en festival är ganska enkel och kan bidra till att massor av trafik till din händelse. Enligt YouTube, platsen får 100 miljoner besökare per dag. Under 2010, dessa besökare var ansvariga för sju miljarder videouppspelningar. YouTube gör det enkelt att lägga till video och anpassa kanaler avsedda för enskilda företag, ämnen eller händelser som musik, konst, folk och dansfestivaler, eller festivaler firar vissa geografiska områden och deras unika attraktioner.

Instruktioner

1 Gå till www.youtube.com och klicka på "Skapa konto" i det övre högra hörnet på sidan. Fyll i formuläret genom att ange din e-postadress och skapa ett användarnamn. Tänk noga när man väljer ett användarnamn som folk tittar på dina videoklipp kommer att kunna se det. Klicka på "Jag accepterar" för webbplatsens användarvillkor.

2 Klicka på "Överför" uppe till höger för att öppna en ny sida för att lägga till video. Välj "Ladda upp video." Ett nytt fönster öppnas för dig att hitta videon på skrivbordet, i en mapp eller på en flash-enhet ansluten till datorn. När du hittar videofilen, klicka på den och klicka sedan på "Öppna". Videon kommer att läggas till din kanal.

3 Tillgång och redigera din kanal genom att klicka på ditt användarnamn i det övre högra hörnet på YouTube-sidan. Välj "Channel" under "MyAccount."

4 Klicka på "Inställningar" i verktygsfältet. Ange en titel för din YouTube-kanal, troligen namnet på festivalen. Under "Kanal tags" ange sökord som du tror kommer att leda människor till din kanal när de söker YouTube. Klicka på "Spara ändringar" när du är klar.

5 Klicka på "Teman och färger" i verktygsfältet. Du kan antingen välja en förinstallerad YouTube tema eller välj "Visa avancerade alternativ" för att ange exakta färger som uppfyller festivalens varumärke. Eller, om du har en bild, som en festival logotyp, att använda, klicka på "Bläddra" bredvid "bakgrundsbild" och välj en befintlig bild från datorn. Klicka på "Spara ändringar" när du är klar att anpassa färger och bakgrund.

6 Klicka på "moduler" i verktygsfältet. Markera eller avmarkera rutan bredvid den information du gör eller inte vill inkludera i festivalen kanalen. Var noga med att markera rutan för "Händelse datum" för att inkludera denna information för festivalen. Klicka på "Spara ändringar". Enligt den nya "Händelse Datum" modul, välj "Lägg till" och ange datum händelsen och tid, plats, plats, beskrivning och alla biljettinformation.

7 Klicka på "Videoklipp och spellistor" i verktygsfältet för att bestämma hur videoklipp du laddar upp visas och spela för besökare. Klicka på "Spara ändringar" när du är klar.

8 Marknadsför din YouTube-kanal genom andra marknadsföring och PR online och offline fordon. Klicka på "Ladda upp" i det övre högra hörnet på sidan. Under länken "Automatisk delning" alla andra sociala nätverk konton du har inrättats för att för festivalen inklusive Facebook och Twitter. När du laddar upp en video på YouTube, kommer det automatiskt att visas i dessa verktyg. Också använda festivalen webbplats, om en sådan finns, för att främja och bädda in YouTube-kanal.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com